Конкурс "Моят забавен домашен любимец"

Краен срок - 30 септември 2014 

Имаш ли си кученце или котенце? А малки рибки или пък големи рибки? В днешно време няма семейство, в което да няма поне по един домашен любимец. Той вече дори се превръща в част от семейството. Котките и кучетата например, вече са повече от обикновени съжители в повечето домове. Домашните любимци са страхотни. Освен, че ни учат на отговорност и състрадателност към другите живи същества около нас, те са забавни и мили. Ако се грижим добре за тях те стават най-добрите ни приятели и ще са ни предани и ще ни обичат цял живот. Сигурни сме, че вие също много обичате вашите домашни любимци и определено имате какво да ни разкажете за тях. Те са щури и никога не е скучно в тяхно присъствие. Всеки ден правят по едно забавно нещо нали? Надяваме се, че си имате своя любима забавна история с домашния ви любимец, защото именно тя ще ви помогне да участвате в конкурса ни "Моя забавен домашен любимец" и да спечелите награда. Затов бързо си я припомнете. Успяхте ли? Тогава вече се пригответе за участие.

За да участвате в нашия нов конкурс трябва да направите нещо много лесно. Напишете ни разказче с вашата най-забавна случка на вашия домашен любимец. Ако не се сещате как да го направите, прочетете разказът на Петя за хамстерите ѝ тук. Сега вече разбрахте нали? И ако се притеснявате, не бива. Сигурни сме, че имате дори още по-забавни истории за разказване. След като се сетите за най-забавната от тях, напишете и я и ни я изпратете на info@az-deteto.bg до 30-ти септември, като не забравяте на напишете името и фамилията си, както и на колко сте години. Не забравяйте да напишете и името на домашния си любимец в историята, а също и какъв е. Ако имате и някоя подходяща негова снимка, също можете да я изпратите, ще се радваме да видим как изглежда героят на вашата история. Ако пък все още нямате домашен любимец, защото и това се случва понякога. Всички бихте потвърдили, че понякога е много трудно да накараш мама и татко да се съгласят дори една рибка да ти вземат. Както казахме, ако все още нямате домашен любимец, но искате да участвате, можете да си измислите такава история, но разбира се без извънземни и фантастични елементи, за да е равна с другите.

А докато ние и всички наши почитатели четем историите и се забавляваме с тях, ще изберем и кои четирима от вас да спечелят от нашите приятни награди – интересни книги за интересни животни.

Пожелаваме ви приятен остатък от лятото и да се забавлявате много с вашите четириноги приятели и ви очакваме!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара