Фотоконкурс "Моята ваканция сред природата"

Краен срок - 26 август 2014 

Всеки фен на iPad Fan Zone, отговарящ на условията може да качи авторска снимка на тема „Моята ваканция сред природата“ в приложението Фотоконкурс на страницата https://www.facebook.com/Technomarketipad. Качването се извършва чрез следване на правилата.

За да може да се качи снимка, участникът трябва да е харесал страницата и да е попълнил регистрационна форма за участие (формата съдържа полета: име, фамилия, имейл, тел.). Снимките трябва да са заснети от участника през 2014 г. и да изобразяват изцяло или отчасти красив кът от България, със или без хора на нея. Снимката трябва да отговаря на темата на конкурса и да бъде благоприлична, в противен случай ще бъде премахвана от галерията на Играта.

За снимките не се гласува. Жури от организаторите и Техномаркет избира 10 снимки, които се отличават от останалите със красотата на заснетия пейзаж и имат най-добро естетично качество. Тези 10 снимки участват във финалното гласуване от феновете на iPad Fan Zone. Гласуването започва на 24.08.2014 г. и приключва на 26.08.2014 г.

Авторът на снимката спечелила най-много гласове от гласуването получава слушалки Sony XBA – 2iP.

Авторът на снимката, класирана на 2-ро място - супер тънък портативен високоговорител за iPad и iPod StreetParty Size 0 Green, а на 3-то - слушалки Incase Reflex On Ear Headphones - Hot Red.

Един от гласувалите ще получи чрез томбола награда слушалки Incase Reflex On Ear Headphones - Blue Denim. Наградите за играта са подсигурени от Техномаркет.

Автор на снимката трябва да е участникът, които я качва. Когато лице качва снимка, на която не е автор трябва да има писмено съгласие от автора на снимката и да го представи при поискване от организаторите. Моля, изпращайте информация на office@smarkethink.com, ако забележите неправомерно, участие на снимки.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СНИМКИТЕ:
a) Направени от участника или от автор, от който участника има писмено съгласие за ползване.
b) Не са използвани в предишни конкурси и не са печелили  други награди
c) Направени са 2014 г. и са на тема „Моята ваканция сред природата“
d) Не нарушават никакви права за интелектуална собственост, публични права, друг вид собственост или каквито и да е морални и законови права на трети страни. Участниците нямат право да публикуват на сайта или в приложението клеветническо, нецензурно, заплашително, оскърбително, незаконно съдържание, което представлява посегателство върху личните или обществените права, или което би могло да бъде осъдително, или може да съставлява или да подтиква към криминални престъпления, да нарушава правата на които и да е трети страни или да поражда търсене на отговорност или да представлява нарушение на който и да е закон. Материали с комерсиално съдържание също са недопустими.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара