Спечелете таблет PRESTIGIO MultiIPad 2PRO, мобилен телефон и курс по английски език


Краен срок - 31 октомври 2014 

Фото надпреварата за малки и талантливи фотографи, орагнизирана от BRITANICA и National Geographic Kids стартира от 1-ви август!

За поредна година BRITANICA и National Geographic Kids се обръщат към всички настоящи и бъдещи млади фото любители да открият своето вдъхновение и да участват в конкурса за снимки - „Моето супер лято“. Ваканцията е низ от незабравими моменти, като снимки във фотоалбум. Може би през зимата си бил на ски в планината и си направил чудесни фотографии? Или пък ти предстои пътуване в чужбина или летуване на море? Където и да отидеш, не забравяй фотоапрата – оглеждай се за интересни сцени и обекти и снимай!

Подбери и ни изпрати до 3 фотографии, направени от теб през ваканциите тази година. Всяка снимка трябва да бъде продружена от: заглавие, дата на снимкиата; информация за мястото, където е направена; кратко описание. Изпрати снимките на имейл адрес ngkidsphotos@sbb.bg, като не забравиш да посочиш трите си имена, година и дата на раждане, точен адрес и телефон за връзка (и телефон на родител). Наградите фотографии ще бъдат публикувани на страниците на сп. NG KIDS България през декември 2014.

ИЗПРАТИ НАПРАВЕНИТЕ ОТ ТЕБ ФОТОГРАФИИ ДО КРАЯ НА ОКТОМВРИ!

Наградите са I, II и III място

I награда: целогодишен курс по английски език в BRITANICA и таблет PRESTIGIO MultiIPad 2PRO

II награда: летен курс по английски език в BRITANICA и мобилен телефон PRESTIGIO MultiIPhone 3400 Duo

III награда: речник, осигурени от BRITANICA и мобилен телефон PRESTIGIO MultiIPhone 3400 Duo

В конкурса могат да участват деца на възраст между 5 и 14 години, участниците в конкурса могат да изпращат снимки от 1 август 2014г. до 31 октомври 2014г.

BRITANICA & National Geographic Kids желаят успех и супер лятно вдъхновения на всички!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара