Докажи, че си истински Coca-Cola Happy Energy Tour фен и спечели награда

Краен срок - 19 август 2014

Отговори защо искаш да спечелиш Diamond Circle Pass.

Публикувай отговора като коментар под поста на Coca-Cola Happy Energy Tour, който обявява началото на играта на 13.08.2014.

След края на периода, петима победители, избрани на случаен принцип, ще получат награда.

Тегленето на победителите ще бъде на 20.08.2014 и ще бъдат публикувани на стената на Coca-Cola Happy Energy Tour на 28.08.2014 г.;

Наградата е комплект от два Diamond Circle Pass - пропуск до специални трибуни, разположени на самата сцена. Той ти дава възможност да поканиш свой приятел и заедно да се качите на сцената и да бъдете в непосредствена близост до изпълнителите на най-якото и шумно място за гледане на финалния концерт на Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 в София ня 14 септември(по един комплект за победител, общо 5 комплекта).  Хотелското настаняване след концерта и фиксирана сума за пътни разходи за наземен транспорт ще бъдат поети от организаторите. Представител на агенция Смарт Комюникейшънс ще се свърже с победителите за уточняване на детайлите.

Публикуването на повече от един отговор от един потребител не увеличава шанса му за спечелване на награда;

От избраните победители ще бъде поискана допълнителна информация чрез лично съобщение във Facebook, която е необходима за предоставянето на наградата;

Всички победители, които получат Diamond Circle Pass се съгласяват техни снимки и видео материали като част от концерта Coca-Cola Happy Energy Tour 2014, да бъдат използвани за маркетингови кампании на Coca-Cola.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара