Бъди активен това лято и спечели награди от Top Shop

Краен срок - 31 август 2014

Лятото още не е свършило, така че не се отчайва! Дали в момента си на почивка, работа или се мотаеш някъде, няма значение. Покажи ни колко си активен това лято със снимка и кратко описание и можеш да си един от късметлиите, които ще спечелят награда от Топшоп. Бъди активен това лято и това може да ти донесе страхотен подарък.

Участниците могат да се включат в играта само и единствено след като се регистрират в интернет сайта www.facebook.com, приемат приложението „Бъди активен това лято!” чрез попълване на кнтактната форма на приложението „Бъди активен това лято!” на Facebook страницата на Top Shop. Всеки, включил се в играта, трябва да сподели авторска снимка на активност (бягане, плуване, разходка и т.н.), като по този начин се включва в наградната игра. Снимките трябва да бъдат изцяло авторски.

Едно физическо лице може да спечели само една награда.

Участниците, които спечелят се теглят на случаен принцип посредством специализиран софтуер, направен за играта.

Всеки включил се в играта може да спечели само една от посочените награди. - 5 бр. ПВЦ ПОСТЕЛКА ЗА ЙОГА - 5 бр. КОМПЛЕКТ ФИТНЕС АКСЕСОАРИ УСМИВКА - 5 бр. СОФТ ЕКСПАНДЪР

Избирането на победителите ще се проведе след края на играта (31.08.2014г) до 48 часа. Печелившите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Топшоп, както и на сайта: www.topshop.bg. Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма с данните за доставка (име, фамилия, точен адрес, пощенски код и телефон за връзка), изпратена на email адрес, с който се е регистрирал участника в интернет сайта www.facebook.com.

Всички участници, определени като победители ще бъдат информирани по електронен път, чрез писмо до имейл адресът, с който са се регистрирали в интернет сайта www.facebook.com.

Наградите ще бъдат доставени от организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 30 работни дни след потвърждение и отговор на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия участник посочва изричен адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара