Спечелете комплект печка - зарядно и съд за готвене и 5 зарядни с вода

Краен срок - 31 август 2014

Участникът се регистрира в играта, чрез натискане на бутон „Разрешавам” на приложението „Бъди навън, презареди!” във www.facebook.com. Така участникът заявява изрично, че желае да участва в наградната игра, запознат е с настоящите Правила, приема ги и се задължава да ги спазва.

При включването си в играта всеки участник споделя в регистрационната форма своя авторска фотография.

След регистрация участникът получава свой линк към приложението „Бъди навън, презареди!”, чрез който може да кани приятели, като го споделя по възможните онлайн канали. Всеки потребител, влязъл в приложението от такъв споделен линк и приел условията на конкурса, може да гласува за която желае от фотографиите. Гласуването става чрез натискане на бутон „Харесвам”. 

Всички качени в определения период на провеждане на конкурса фотографии участват в конкурса за голямата награда и за наградите на публиката.

Всеки може да участва в конкурса с повече от една снимка. При подмяна на снимка се губят натрупаните до този момент гласове.  

Фотографиите трябва да са споделени по определения начин и в периода на конкурса.

Всяка фотография трябва да отговаря на следните допълнителни условия:
• Да е свързана с някакъв вид презареждане сред природата.
• Да е произведена от участника в конкурса.

По време на участието в играта „Бъди навън, презареди!” могат да бъдат спечелени:

Награди за 5-те най-харесваните фотографии (избират се между всички участващи фотографии, въз основа на броя харесвания за целия период на конкурса): 5 броя зарядно с вода PowerTrekk, единична стойност 279 лв.

Голяма награда (победителят се избира между всички участвали от жури от екипа на XCoSports България): Комплект от печка-зарядно BioLite Camp Stove и съд за готвене BioLite Kettle Pot на обща стойност 418 лв.

Имената на двамата печеливши ще бъдат обявени на Facebook страницата на XCoSports България до седмица след края на конкурса.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара