Спечелете 1604 награди от IKEA

Краен срок - 26 август 2014

Ако желаят да участват в Играта, участниците следва да закупят стоки от магазин ИКЕА в гр. София, ул. „Околовръстен път” 216, на някоя от посочените в Раздел II от Правилата дати. Със стоки, закупени на различни от посочените дати, не може да се участва в Играта.

За да участват в Играта, участниците трябва да закупят стоки на обща минимална стойност 5 /пет/ лева от някоя от следните зони за пазаруване в магазин ИКЕА: Магазин за мебели и други стоки ИКЕА, ИКЕА Ресторант и Кафе или ИКЕА Магазин за шведска храна, използвайки своята карта IKEA Family за получаване на точки срещу закупените стоки. Използването на карта IKEA Family за получаване на точки е задължително условие, за да може да има валидно участие в Играта.

След закупуване на стоките и заплащането им, участникът има право да изтегли карта на касата, с която получава шанс да спечели една от наградите.

Един участник има право на едно участие (скреч карта) на ден през всеки от дните по
Раздел II от Правилата. Всеки участник има право да участва за спечелване на награда
през всеки един от дните на Играта, съгласно Раздел II от Правилата.

Наградите от Играта са общо 1604 /хиляда шестстотин и четири/, представляващи
продукти от магазин ИКЕА или ваучери с определена стойност, а именно:

- 4 (четири) ваучера за подарък на единична стойност 500 (петстотин) лева (условията и
сроковете за използването им са посочени на самите ваучери);
- 1 000 (хиляда) сладоледа;
- 500 (петстотин) чадъра артикулен номер 30215711;
-100 (сто) ваучера на стойност 5 (пет) лева, даващи право на отстъпка на същата стойност при следващо пазаруване в магазин ИКЕА (не важи за покупки от ИКЕА Бистро, ИКЕА Ресторант и Магазин за шведска храна).

Наградите от Играта се изтеглят от самите участници чрез избор на карта на каса в магазин ИКЕА след направена покупка. Участниците веднага разбират дали и каква награда са спечелили от Играта.

Спечелилите предметни награди чадър, могат да го получат в сектор Замяна и връщане на магазин ИКЕА срещу представена печеливша карта и касова бележка от покупката. За получаването на наградата се подписва приемо-предавателен протокол.

Спечелилите сладолед, могат да го получат в ИКЕА Бистро след касите срещу представена печеливша карта и касова бележка от покупката.

Спечелилите ваучер за подарък на стойност 500 лева, могат да получат наградата си в сектор Замяна и връщане на магазин ИКЕА срещу представена печеливша карта и касова бележка от покупката. За получаването на наградата се подписва приемо-предавателен протокол.

Спечелилите ваучер за отстъпка на стойност 5 лева за следващо пазаруване не получават допълнителен документ, а самата печеливша карта представлява ваучера за
отстъпка..

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара