Спечелете уикенд за двама в Слънчев бряг, чаши за вино и бутилки вино от Verano Azur

Краен срок - 27 юли 2014

Участвай в КОНКУРСА

Всяко физическо лице, което хареса страницата на Verano Azur, след което влезе в приложението на играта, създаде профил за приятел и изпрати покана към него и попълни регистрационната форма с актуален e-mail,  име и фамилия, отговарящи на  вписаните в личната им карта,  участва в томбола за:

МАЛКИ НАГРАДИ:

    Общо 12 вина VERANO AZUR: VERANO AZUR Розе от Каберне Совиньон – 4 бр., VERANO AZUR Совиньон Блан, Шардоне, Вионие – 4 бр. и VERANO AZUR Сира и Марселан – 4 бр.

ГОЛЯМА НАГРАДА:

    Weekend за двама в хотел Барсело Роял Бийч в Слънчев бряг

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ:

    2 комплекта, всеки от които включва VERANO AZUR Розе от Каберне Совиньон – 2 бр., VERANO AZUR Совиньон Блан, Шардоне, Вионие – 2 бр. и VERANO AZUR Сира и Марселан – 2 бр. и 6 чаши за вино

Тегленията ще се проведат както следва:

    на 07.07.2014 г.  ще бъдат раздадени три малки награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички участници, участващи в играта
    на 14.07.2014 г. ще бъдат раздадени три малки награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички участници, участващи в играта, с изключение на вече спечелилите в първото теглене.
    на 21.07.2014 г. ще бъдат раздадени три малки награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички участници, участващи в играта, с изключение на вече спечелилите в предишните тегления.
    на 28.07.2014 г. ще бъдат раздадени три малки награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички участници, участващи в играта, с изключение на вече спечелилите в предишните тегления.
    на 30.07.2014 г.  от списъка с всички участници, включили се в играта, с изключение на вече спечелилите в предишните тегления ще бъдат определи участниците, спечелили голямата награда и специалните награди

Всеки Победител ще получи e-mail с известие за спечелената  награда
След получаването на e-mail, Победителят трябва да се свърже с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предостави поисканата информация за контакт.

Post a Comment

По-нова По-стара