Спечели специална празнична вечер от Tullamore DEW за теб и твоите приятели

Краен срок - 11 август 2014 

Ние от Tullamore D.E.W. вдигаме тост за нашата нова дестилерия. По случай новия етап в нашата история ние ви каним да отпразнувате вашето ново начало и да спечелите за вас и ваши трима приятели специална #PartingGlassBG празнична вечер от Tullamore DEW.

Какво е #PartingGlass?

Parting Glass („Наздравица за ново начало“) е стара традиция за отбелязване на края на един етап от живота и отпразнуване на ново начало, което идва след него. Затова в духа на нашия тържествен момент искаме да ви помогнем да отбележите вашето ново начало – сватба, нова работа или друго важно събитие.

За да получите възможност да спечелите, просто споделете с нас снимки или клипове за вашето ново начало (#PartingGlassBG) на нашата Facebook страница или Instagram, като добавите хаштага #PartingGlassBG към вашето предложение.

Имате и друга възможност - да споделите персонализиран #PartingGlassBG клип, който сме приготвили за вас по-долу, чрез Facebook или имейл.

Победителят в  конкурса може да получи наградата си в периода 20 август - 30 септември 2014 г., в противен случай губи правото си да получи спечелената награда.

Награда: една специална # PartingGlass празнична вечер от Tullamore DEW с приятели -  за 4-ма души, (единият от които е победителят), вкл. една нощувка в хотел *** на територия на Република България за 4-ма души, специално организирана Tullamore DEW вечеря в съответния хотел за 4-ма души, като датата на празничната вечер се определя и се предлага от организатора и се съгласува отделно с победителя. Победителят трябва да е на разположение, за да получи наградата си между 20 август 2014 г.  и 30 септември 2014 г. За допълнителни подробности за наградата вижте т. 10
    
Критерии за класиране: предложенията за конкурса ще се класират по следните критерии:
    
Честване на истински важно събитие, което ясно да показва, че е разбрана идеята – т.е. ознаменуване на важните етапи в живота (60%).
        
Лирично и остроумно предаване и изразяване на истински важно събитие (40%)

Тежестта на отделните критерии е посочена в скобите
        
Преглеждане: Всички материали ще бъдат прегледани предварително. Екип от четирима съдии, включващ най-малко един независим съдия, отговаря за избиране на победителя.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара