Обичай тялото си с Prestige Musli и спечели велосипед, фитнес гривна, топка за пилатес и 100 комплекта бисквитки

Краен срок - 29 юли 2014

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта са:

    Награда № 1 (първо теглене): колело Drag Hacker 26” (мъжко или женско, в зависимост от пола на победителя): 1 брой.
    Награда № 2 (второ теглене): фитнес гривна Prestigio: 5 броя.
    Награда № 3 (трето теглене): пилатес топка: 15 броя.
    Награда № 4 (четвърто теглене): комплект с микс от четирите вкуса бисквити Престиж Мюсли: 100 броя.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду участниците в края на играта. Всеки участник има право само на една награда и при определянето му като печеливш ще бъде изключван от жребия за следващите награди.

Всеки, който желае да участва в Играта, трябва:

    Да хареса страницата на Prestige Musli във Facebook
    Да довърши изречението „Обичайте тялото си, защото...“
    Да покани 3-ма от своите Facebook приятели да харесат страницата на Prestige Musli във Facebook.
    Да попълни регистрационната форма като въведе име и фамилия, телефон и имейл за връзка, както и адрес, на който би желал да получи наградата си, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

Изреченията от играта подлежат на модерация. Всички участници, които използват нецензурни, неподходящи или неуместни думи и изрази, ще бъдат дисквалифицирани от играта.

Наградите в Играта ще бъдат изтеглени на 31 юли 2014г. и обявени на страницата „Печеливши“ в промоционалния таб на играта на Prestige Musli във Facebook в срок от 48 часа.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду участниците в Играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, гарантиращ възможност и равнопоставеност на участието на всички участници.

Поредността на теглене на наградите ще бъде следната:

    Първо теглене за награда № 1: колело Drag Hacker 26” (мъжко или женско, в зависимост от пола на победителя). Чрез жребий ще бъде изтеглен 1 печеливш участник, измежду всички, регистрирани за участие в настоящата игра.
    Второто теглене за награда № 2: фитнес гривна. Чрез жребий ще бъдат изтеглени 5 различни печеливши участници, измежду всички, регистрирани за участие в настоящата игра, с изключение на участниците, спечелили награда от първо теглене.
    Трето теглене за награда № 3: пилатес топка. Чрез жребий ще бъдат изтеглени 15 различни печеливши участници, измежду всички, регистрирани за участие в настоящата игра, с изключение на участниците, спечелили награда от първо и второ теглене.
    Четвърто теглене за награда № 4: комплект с микс от четирите вкуса бисквити Престиж Мюсли. Чрез жребий ще бъдат изтеглени 100 различни печеливши участници, измежду всички, регистрирани за участие в настоящата игра, с изключение на участниците, спечелили награда от първо, второ и трето теглене.

Печелившите ще бъдат публикувани в страница „Печеливши“ в промоционалния таб на играта. Обявяването ще се извършва чрез изписване на фейсбук профила и/или имената на печелившите, с които участниците са се регистрирали във Facebook.

Спечелилите Награда участници следва да изпратят потвърждение под формата на лично съобщение на Facebook страницата на организатора, в срок до 10 работни дни след неговото оповестяване.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара