Спечели почивка в Гърция или селекция гръцки вкуснотии от Lidl


Краен срок - 13 юли 2014

Участвай в КОНКУРСА

За да се включи в Играта, всяко физическо лице, трябва да изпълни следните стъпки:

- Да хареса Facebook страница на Lidl България, като натисне бутон "харесвам" (like).

- Да приеме Facebook приложението "Гръцка седмица", като натисне бутон "участвай", след което на екрана излиза стандартно съобщение на Facebook, че Организаторът ще получи достъп до Facebook профила и посочените в него данни на Участника, включително имена/псевдоним и имейл адрес. Ако Участникът е ограничил достъпа до имейл адреса, посочен в неговия Facebook профил, той ще получи друго автоматично съобщение от Организатора, в което да посочи имейл адреса си за връзка. Посочването на имейл адреса е условие Участника да продължи участието си в Играта.

- Да отговори свободно на три въпроса, които ще се появяват на екрана последователно. След като отговори и на трите въпроса на екрана потребителят ще открие кой е неговият гръцки остров и коя гръцка рецепта приляга на вкуса му.

- Да сподели на стената си острова и рецептата, които са му се паднали в резултат на отговорите от въпросите на играта "Открий кой е твоят гръцки остров!".

Награди

Участниците, които са изпълнили условията на Раздел II от настоящите Общи условия имат право да участват в тегленето, с което на произволен принцип ще се определят участниците, които ще спечелят по една от 11 бр. награди. Тегленето ще се проведе  след края на Периода на Играта на 14.07.2014 г.

Наградите представляват:

Селекция от продукти от гръцката седмица, избрани от Организатора по негова преценка от асортимента на Организатора - 10 броя.

Почивка в Гърция. Почивката е за двама души – спечелилият и посочено от него лице. Почивката се провежда от правоспособен туроператор или туристически агент и представлява пътуване с обща цена, включващо определен вид транспорт, нощувки в определено място за настаняване, закуски. Организаторът заплаща общата цена на пътуването. Разходи извън общата цена (например разходи за плаж, дневни пари, пътуване с транспорт, различен от включения в пътуването с обща цена и др.) не се поемат от Организатора. Почивката може да бъде осъществена от спечелилия във време, избрано от него, във времеви интервал, който ще бъде определен от Организатора. Продължителността на почивката, както и конкретната дестинация в Република Гърция, интервалът от време, туроператорът/туристическият агент  ще бъдат определени от Организатора и съобщени на спечелилия при връчване на наградата. -1  брой.

Всеки Участник, има право да участва в Играта (включително в тегленето на наградите) само веднъж. Участник, участвал в Играта повече от 1 път, участва единствено с първия си опит.

Спечелилите Участници (т.е. имена/псевдоним и снимка на спечелилите Участници, посочени на техния Facebook профил, с който са участвали в Играта) и видът на наградата ще бъдат публикувани на Facebook страницата на “Лидл“ в раздел "Победители" на 14.07.2014 г.

Post a Comment

По-нова По-стара