Спечели GALAXY S5 mini или 40" Full HD телевизор от Samsung


Краен срок - 16 август 2014 

Представи си, че всичките ти устройства и домашни уреди са смарт. Имаш ли идея какви възможности ти дава това? Как улеснява живота ти? Колко време и нерви ти спестява всеки ден? Влез в играта и разбери.

Всеки ден без петък публикуваме въпрос от смарт ежедневието. Задачата ти е да отговориш с ДА или НЕ. Верните отговори ти носят по 10 минути виртуално свободно време. Грешните ти отнемат по 10 минути. Всеки ден без петък можеш да каниш до 3 фейсбук приятели и поканите ти носят по 1 минута виртуално свободно време. Всеки петък решаваш как да прекараш виртуалното си свободно време и каниш 5 фейсбук приятели да дойдат с теб.

Ако отговориш на всички 25 въпроса в играта, влизаш в томбола. Играта продължава до 16 август 2014 г.

Участвайки в настоящата Игра, вие имате право да участвате за спечелването на:
1 Един брой смарт телефон Samsung Galaxy S5 mini или
2 Един брой 40’’ телевизор модел Samsung EU-40H5030

3 Финалната награда ще бъде определена чрез избор от всички включили се потребители, които след успешна регистрация избират (чрез чекбокс) коя от двете награди биха искали да спечелят. Наградата, събрала повече гласове ще бъде връчена на печелившият.

Механизъм на Играта:

След като попълните регистрационната форма, в която се изисква ваша лична информация: име, фамилия, имейл адрес, трябва да отбележите (чрез чекбокс) коя от двете възможности за награда искате да спечелите: смарт телефон Samsung Galaxy S5 mini или 40’’ телевизор модел Samsung EU-40H5030. Изборът е еднократен и не може да бъде променян впоследствие.

Всеки въпрос за съответния ден е с възможност на отговорите „да” или „не” като само един от отговорите е верен и той носи спестени 10 минути виртуално време. На всеки въпрос се отговаря еднократно и не може да се отговаря отново или да бъде променян отговор.

Всеки верен отговор носи 10 виртуални минути свободно време, всеки грешен отговор отнема 10 виртуални минути свободно време.

Ако сте пропуснали някой от дните, в които трябва да отговорите или сте се включили по-късно в игра, при влизане в приложението трябва да отговорите на пропуснатите въпроси и да стигнете до съответния въпрос за деня.

След отговор на съответния въпрос за деня, можете да поканите максимум трима свои facebook приятели, като по този начин добавяте по 1 виртуална минута за всеки един поканен приятел към натрупаното до момента време. Общият брой натрупани допълнителни виртуални минути свободно време на ден са 3.

Поканен приятел не може да бъде поканен втори път в Играта.

Ако поканен приятел не е приел поканата в рамките на 24 часа може отново да бъде поканен.

При приемане на покана от ваш приятел и харесване и включване в играта, вие добавяте по още 1 виртуална минута свободно време. Общият брой натрупани допълнителни виртуални минути свободно време от приели поканата приятели на ден са 3.

Всеки опит да поканите повече от 3-ма свои facebook приятели в рамките на даден ден ще се счита за опит за манипулиране на резултата и можете да бъдете санкциониран, ако това ви дава предимство пред останалите участници.

Всеки петък (общо пет пъти в рамките на играта) трябва да избирате как бихте прекарали натрупаното до момента виртуално свободно време (от предварително зададени варианти, маркирайки чрез чекбокс) канейки до 5 свои facebook приятели, с които бихте прекарали избраното свободно време. Можете да избирате между следните опции: разходка в парка, пазаруване, хапване в заведение, бар или кино. Изборът на прекарване на свободно време и каненето на приятел в петък не носи натрупване на виртуално свободно време.

За всяко първоначално приемане на покана от ваш facebook приятел получавате по 1 виртуална минута свободно време.

На 19.08.2014 ще бъде проведена томбола за спечелване на голямата награда, посочена в т. 3. Томболата ще бъде проведена в присъствието на нотариус. В томболата ще участват всички потребители, събрали максималния брой виртуално свободно време за периода на играта. Максималният брой виртуално свободно време, което може да се събере за периода на играта е 425 минути.

Наградата ще бъде връчена лично на участника по реда на т. 5.1 в 30-дневен срок от предявяването на наградата, съгласно т. 6.1 по-долу, в офиса на Самсунг Електроникс, клон България: гр. София 1784, Европейски търговски център, бул. Цариградско шосе 115М; сграда Д; ет. 4.

Едно лице има право да придобие награда в случай, че двете му имена, предоставени при регистрацията му за участие, съгласно т. 4 по-горе, съвпадат с първото име и фамилия, посочени в представената от него лична карта. В случай че Организаторът не може да се свърже с победителят или никой не отговаря на подадения адрес, спечелената награда може да бъде взета лично от офиса на Организатора в рамките на още 30 работни дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара