Сподели твоето #EdnoNaum за лятото и трима ще спечелят новия смартфон HTC One


Краен срок - 20 юли 2014

Участвай в КОНКУРСА

Къде и с кой да отидеш на море, кои кецове да си купиш, в коя банка да си държиш парите или за кой да гласуваш на следващите избори? Винаги е хубаво да имаш “едно наум”, като взимаш такива решения, а и не само. Често се будим с “едно наум” какво да облечем, какво, къде и с кого да вечеряме, какво ново ни трябва за гардероба, каква ще е следващата джаджа, от която неистово се нуждаем или кои барове да не пропуснем да обиколим по морето това лято.

По случай премиерата на новия видео сингъл “Едно наум” Михаела Филева и HTC One (M8) ни предизвикват да споделим нашето “едно наум” за лятото.

Сподели в своя профил във Facebook, Twitter, Vine или Instagram с видео, снимка или статус твоето #EdnoNaum. Какъв ще е плажният ти стил, какво ти трябва за най добрата ваканция, каква идея пазиш за есента, какво планираш за морето или какво друго имаш наум с таг #EdnoNaum и участвай за награди!
Пълните правила виж тук.

Десетте най-креативни поста ще получат подаръци за лятото, а специално жури от Михаела, Venzy и HTC Bulgaria ще избере трима, които ще спечелят HTC One (M8) – телефонът на Михаела Филева!

Post a Comment

По-нова По-стара