Конкурс "Велоалеите в България"

Краен срок - 30 септември 2014

През последните години все повече градове в България започнаха да изграждат велоалеи. Някои от тях сполучливи, но в същото време други противоречат на правилата. А някои от тях дори станаха причина за инциденти с велосипедисти.

Клуб на любителите „Колоездачи“ обявява конкурс за снимка на тема „ВЕЛОАЛЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ“.

Целта на конкурса е да се покажат добрите и лошите практики при проектирането и изграждането на велоалеите в България и какво е мнението на тези, за които се правят те.

Конкурсът ще е разделен в две категории: „НАЙ-АБСУРДНА ВЕЛОАЛЕЯ“ и „ВЕЛОАЛЕЯ ЗА ПРИМЕР“.

Желаещите могат да участват с неограничен брой снимки, като условието е да посочат града и мястото, където е направена снимката, за кой раздел участват, както и своето име. В конкурса може да участва всеки.

Снимките трябва да се изпращат на club@koloezdachi.com или като съобщение на страницата на Клуб на любителите „Колоездачи“ във Фейсбук https://www.facebook.com/koloezdachi

Всяка снимка ще бъде публикувана в съответния албум на тази страница, а победители ще са тези, които съберат най-много харесвания (лайкове). Снимките с най-много харесвания, както и кмета на града, от където е съответната снимка ще бъдат отличени.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара