Бъдете "Пазители на галактиката" и спечелете фенски награди от филма

Краен срок - 10 август 2014 

НАГРАДИ:

Дневни награди – 14 бр.:

3 бр. Тениски;
2 бр. Йо-йо;
3 бр. подложки за мишки;
2 бр. Iphone case;
1 бр. Тефтер;.
1 бр. USB;
1 бр. Раници;

Голяма награда – 1 бр.: двоен билет за "ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА" + комплект от специални, оригинални награди от филма: тефтер, USB и раница

В играта Бъдете „Пазители на Галактиката“ могат да участват само регистрирани потребители на сайта Div.bg. За да участват в играта, те трябва да са предоставили и своя e-мейл адрес, телефон и адрес.

Всички потребители, желаещи да участват за дневните награди в играта, трябва да отговарят на дневен въпрос. Потребителите ще разполагат с фото или видео жокер за всеки дневен въпрос. Верен отговор на въпрос за деня, осигурява участие в томбола за дневна награда.

Потребителите, дали верен отговор на всички въпроси в играта Бъдете „Пазители на Галактиката“ , участват в томбола за голямата награда.

Един желаещ може да участва само с един профил в играта и да се бори за предоставените награди. Участието на един човек с два или повече профила не е позволено.

Дневните общо 14 на брой награди, ще се разпределят на случаен принцип чрез томбола, организирана от Организатора. Всеки ден ще се избира един участник, участвал предходния ден и дал верен отговор на дневния въпрос. Имената на победителите ще бъдат оповестени на интернет страницата на играта в раздел НАГРАДЕНИ.

Голямата награда, двоен билет за "ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА" + комплект от специални, оригинални награди от филма: тетрадка, USB и раница , ще бъде спечелена чрез томбола на случаен принцип само от един потребител, дал верни отговори на всички въпроси в периода на играда. Неговото име ще бъде оповестено на 11.08. 2014 година.

Спечелилият наградата участник е длъжен в срок от 3 дни след изтеглянето му като печеливш да уточни с Организатора как ще бъде организирано получаването на наградата му.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара