Играйте и спечелете гмуркане в Егейско море

Краен срок - 4 август 2014

Скъпи читатели на Edna.bg, помните ли статията "Водата, която измива страховете", която ви представихме преди седмица? В нея авторът и водещ на любимото ни приключенско риалити, Биляна Траянова, ни разказа за преодоляването на своя страх от водата именно чрез преоткриването на гмуркането в дълбините на морето.

Сега "Без багаж" и Edna.bg ви дават възможност да се присъедините към екипа на най-гледаното тревъл риалити в страната и да се превърнете в главни герои на собственото си първо гмуркане.

Професионалните камери на предаването, чийто епизоди можете да гледате във Vbox7.com, ще заснемат този момент в незабравим филм, който ще можете да споделяте със семейството и приятелите си.

За да спечелите* един от двата предоставени ваучера за Discovery гмуркане, е нужно да изпълните следните условия:

1. Да имате регистрация в сайта Edna.bg.

2. Изгледайте краткото видео за гмуркане във водите на Егейско море.

3. В електронно писмо до имейл адрес: igra@bezbagaz.com, озаглавено "Gmurkane", изпратете отговор на въпроса: Как се нарича програмата за гмуркане, с която екипът на "Без багаж" се потапя във водите на Егейско море?

4. Освен отговора си, напишете вашите три имена, възраст (над 18 г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

5.  Изпращайте вашите писма до 23:59 часа на 04.08.2014 година. Писма, получени след тази дата, няма да участват в томболата.

Победителите в играта ще бъде избрани на лотариен принцип и обявени в сайта Edna.bg на 06.08.2014 година.

Играйте и спечелете това несравнимо преживяване! Пожелаваме ви късмет и успех!

Наградите са два ваучера за Discovery гмуркане в Егейско море, Гърция, Никити, с професионални инструктори от Diving Center Atlantis. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 10:00 часа на 06.08.2014 г. В лотарията участват читатели, изпълнили коректно условията на играта и дали верен отговор на зададения въпрос. Имената на печелившите се обявяват на 06.08.2014 г. чрез статия в Edna.bg, както и на "Фейсбук" страниците на Edna.bg и "Без багаж". Представители на Организатора (Нетинфо АД и Art Winner Productions) ще се свържат с тях, непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Потвърждението за наградата от печелившите трябва да бъде получено до 2 астрономически часа след обаждането. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участниците да използват своята награда, да избере нови победители.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара