Спечели свежи награди от AVON Senses

Краен срок - 13 август 2014 

Чу ли специалната песен на AVON Senses по радио N-JOY?
Не губи време! 

Влез на avonsenses.bg, коментирай какви емоции и настроение предизвиква у теб песента и кой душ-гел от серията Senses ти подхожда най-много в този момент.

Всяка сутрин и всяка вечер трима късметлии получават комплект душ-гелове „AVON Senses“.

За да се включи в Играта, участникът трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

    Да слуша радио N-Joy между 9:00 и 10:00 часа сутринта и между 18:00 и 19:00 часа вечерта всеки работен ден (без събота и неделя);

    Да чуе и да избере песен от предаването;

    Да посети сайта на Avon www.avonsenses.bg и да избере продукт от серията Avon Senses, който отговаря на настроението от чутата по радио N-Joy в момента на участието му песен;

    Да остави коментар под избрания от него продукт на сайта на Avon www.avonsenses.bg, като въведе имейла и името си.

Наградите ще бъдат изтегляни чрез електронен жребий автоматично по два пъти всеки работен ден - след сутрешните и вечерните предавания по радио N-Joy.

Печелившите ще бъдат обявявани на сайта www.avonsenses.bg в раздел „Победители“. Също така печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез електронно съобщение на email адреса, с който са се регистрирали в Играта.

Включвайки се в Играта, участниците се включват за участие в томболата за 6 броя награди на ден, които ще бъдат изтегляни всеки работен ден, като всяка награда съдържа комплект от 3 броя душ гела от серията AVON Senses. Всеки ден ще бъдат изтегляни по 6-ма победители - трима от участвалите сутрин и трима от участвалите вечер.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 30 работни дни от датата на посочване на актуален адрес от страна на печелившия.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара