Спечелете 600 лв. в продукти на Imaginarium и 25 Art Studio Aquarela Set

Краен срок - 26 юли 2014 

Участвай в КОНКУРСА

Club Imaginarium празнува МЕСЕЦА НА БАБА И ДЯДО!!!

Качете рисунка на баба и дядо и участвайте в томбола за 600 лв. в продукти на Imaginarium  и 25 Art Studio Aquarela Set

Ако и Вие мислите, че баба и дядо са супергерои, подканете детето си да ги нарисува.

НАГРАДА: Пакет от продукти Imaginarium, избрани от победителя на стойност равна или по-малка от ТРИСТА ЕВРО* (по продажна цена без никакви отстъпки или намаления) и 25 комплекта Арт Студио Акуарела.

Избраният за победител на случаен принцип член на Клуб Imaginarium ще избере продуктите, които могат да стигнат до стойност 300€* по продажна цена. Наградата трябва да се получи с една единствена касова разписка и само в един магазин, като може да се избира от колекцията на Imaginarium в Испания от всичко изложено и на склад в момента на получаването на наградата в зависимост от наличностите. Избраните продукти няма да могат да се връщат нито да се заменят и да се получи за тях сумата в брой.

Членовете на Клуб Imaginarium, които спечелят някой от 25-те комплекта Арт Студио Акуарела ще бъдат определени на случаен принцип.

Спечелилите награда ще трябва да се идентифицират като членове на Клуб Imaginarium, представяйки своята Familycard.

Посочените в точка 2 награди са лични и не се прехвърлят, а в случая с комплекта за 300€*, трябва да бъде получен преди 31/10/2014г., като в никакъв случай не може да се заменя за паричната му равностойност, нито да бъде предмет на замяна или компенсация по какъвто и да е друг начин. Imaginarium си запазва правото да замени първоначално обявената награда с друга на същата или по-голяма стойност, със същите или подобни характеристики в случаите, когато го сметне за целесъобразно.

Post a Comment

По-нова По-стара