Спечелете 5 бр. Коб Премиер, 5 бр. Коб Китчън ин а Бокс и 30 бр. Готварски престилки от Delimano

Краен срок - 18 август 2014

Лято е! Време е за страхотни приключения на открито. Ето защо те предизвикваме да споделиш любимата си рецепта за барбекю, заедно със снимка, а най-големите късметлии ще получат страхотни награди от Делимано - 5 бр. Коб Премиер, 5 бр. Коб Китчън ин а Бокс и 30 бр. Готварски престилки.

Участниците могат да се включат в играта само и единствено след като се регистрират в интернет сайта www.facebook.com, приемат приложението „Време за барбекю!“ чрез натискане на виртуален бутон „Приемам правилата” на приложението „Време за барбекю!” в интернет сайта www.facebook.com и попълнят формата за регистрация. Всеки, включил се в играта, трябва да сподели рецепта за барбекю със снимка, като по този начин се включва в наградната игра. Снимките трябва да бъдат изцяло авторски.

Едно физическо лице може да спечели само една награда. Участниците, които спечелят се теглят на случаен принцип посредством специализиран софтуер, направен за играта.

Организаторът ще осигури общо 40 материални награди, които ще бъдат раздадени на 40 участника на томболен принцип. Показаните изображения са с илюстративна цел. С участието си в Наградната игра на Участниците се предоставя възможност да спечелят само една награда.

Всеки включил се в играта може да спечели само една от посочените награди. - 5 бр. Делимано Коб Премиер - 5 бр. Делимано Коб Китчън ин а Бокс - 30 бр. Готварски престилки Делимано.

Избирането на победителите ще се провежда всяка седмица в рамките на промоционалния период или както следва: 21.07.2014г, 28.07.2014г, 04.08.2014г, 11.08.2014г и 18.08.2014г. Всяка седмица ще бъдат печелишви на следните награди: 1 бр. Коб Премиер, 1 бр Коб Китчън ин а Бокс и 6 бр. Готварски престилки. Печелившите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Делимано - https://www.facebook.com/Delimano, както и на сайта: www.delimano.bg. Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма с данните за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена на email адрес, с който се е регистрирал участника в интернет сайта www.facebook.com. Участникът ще бъде уведомен по електронен път за срока на получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени от организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 30 работни дни след потвърждение и отговор на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия участник посочва изричен адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара