45 години в 45 дни и 45 подаръка от Albena Resort - 5 Таблет Diva 7 3G Dualcore, 20 бутилки вино, 10 бутилки уиски и 10 книги


Краен срок - 24 август 2014 

За да участват в Играта, потребителите трябва да харесат фейсбук страницата на Албена и да отговорят на "Въпроса на деня". Такъв въпрос ще се публикува всеки ден в периода на играта (11 юли - 24 август 2014 г.) на фейсбук страницата на Албена.

На произволен принцип, всеки ден в периода на Играта, ще се избира по един победител от всички отговорили правилно на "Въпроса на деня". Името на победителя за деня ще се обявява на следващия ден във фейсбук приложението на Играта, в сектор Победители. След приключване на Играта, всички 45 победители ще бъдат информирани и по мейл и ще бъдат помолени да предоставят точните си имена, адрес и телефон в отговор на мейла, за да могат да получат наградите си по куриер.

Участниците трябва да притежават валиден фейсбук профил и имейл, с които да докажат легитимното си участие в промоцията.

Всеки ден, в периода на Играта, 1 участник, отговорил правилно на "Въпроса на деня" и избран на произволен принцип, ще печели "наградата на деня"  от следния асортимент:

Таблет Diva 7 3G Dualcore - 5 броя

Бутилка вино Вулкано Вионие Органик - 10 броя

Бутилка вино Вулкано Розе Гренаш - 10 броя

Бутилка уиски The Famous Albena - 10 броя

Книга "Вълшебната флейта" - 10 броя

Разпределението на наградите по дни е както следва:

11 юли - 20 юли (включително) - Бутилка уиски The Famous Albena

21 юли - 30 юли (включително) - Бутилка вино Вулкано Вионие Органик

31 юли - 9 август (включително) - Книга "Вълшебната флейта"

10 август - 19 август - Бутилка вино Вулкано Розе Гренаш

20 август - 24 август (включително) - Таблет Diva 7 3G Dualcore

Наградите ще бъдат раздавани на случаен принцип

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени чрез имейл от представител на „Албена" АД, а имената им ще бъдат обявени публично на страницата на „Албена“ във фейсбук.

Наградите ще бъдат предоставени на печелившите в срок най-късно до 30 дни след приключване на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара