Играй за над 400 000 награди от Kamenitza - 6 SMART телевизора, 2 000 топки и 400 000 кена бира


Краен срок - 13 юли 2014

Участвай в КОНКУРСА

За наградата „КЕН БИРА“ 13-ти юли 2014 г. е крайният срок, в който участник в Промоцията може да потърси наградата си срещу представяне на печеливша капачка или печелившо езиче от кен в магазините, обозначени със специален знак. Наградите могат да бъдат получени в рамките на работното време на магазина.

За наградата „ТОПКА“ 13-ти юли 2014 г. до 24.00 часа е крайният срок, в който участник в Промоцията може да заяви наградата си, като се обади на телефонен номер 02/ 903 04 00.

За наградата “ТЕЛЕВИЗОР“ 24:00 ч. на 13-ти юли 2014 г.е крайният срок, в който уникални кодове може да се регистрират за участие в томболите на www.kamenitza.bg или на Facebook фен страницата на Kamenitza fb.com/kamenitzabg.

Участвайте с капачки и/или езичета от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

-      Kamenitza 1881 в стъклена бутилка от 0,5 л., с промоционални горен и основен етикети. Уникалният код или печелившият символ (топка или кен бира) се намират под капачката.

-      Kamenitza 1881 в пластмасова бутилка (PET) от 1 л., с промоционални горен и основен етикети. Уникалният код или печелившият символ (топка или кен бира) се намира под капачката.

-      Kamenitza 1881 в пластмасова бутилка (PET)от 2 л., с промоционални горен и основен етикети, включително пластмасова бутилка от 2 л. в промоционален пакет „Страхотна цена - Kamenitza 2х2л.” Уникалният код или печелившият символ (топка или кен бира) се намира под капачката.

-      Kamenitza 1881 в алуминиева кутийка (кен) от 0,5 л., с промоционален дизайн. Уникалният код или печелившият символ (топка или кен бира) се намира под металната пластина (езиче) за отваряне на кена.

В Промоцията НЕ участват следните опаковки: Kamenitza Безалкохолна в алуминиева кутийка (кен) от 0,5 л., Kamenitza 1881 в алуминиева кутийка (кен) от 0,55 л. и Kamenitza 1881 в стъклена бутилка от 0,33 л.

Участващите опаковки ще бъдат обозначени с промоционален етикет на бутилките и с промоционален дизайн на кена със заглавието на Промоцията “СВЕТОВНОТО В БУТИЛКА! Играй за над 400 000 награди!“. Под капачката на бутилката или езичето на кена на всяка Участваща опаковка ще намерите един от следните символи:




Пиктограма на топка за наградата „ТОПКА“;
Пиктограма на КЕН БИРА за наградата „КЕН БИРА“;
Осем буквен уникален код за регистрация за томболите за наградата „ТЕЛЕВИЗОР“ (една регистрация за участие в томбола = 15 успешно регистрирани уникални осем буквени кода);

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:


“КЕН БИРА” - 398 000 броя х 1 (един) кен Kamenitza 1881 0,5 л.


„ТОПКА” - 2 000 броя х Футболна топка adidas Starlancer IV


„ТЕЛЕВИЗОР“ - 6 броя х 40“ SMART TV Samsung UE-40F5500

За участие в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката (за бутилките) или под езичето (за кеновете):

a)      Ако откриете символ – „КЕН БИРА“ – печелите един кен Kamenitza 0,5 л., който можете да получите в един от магазините, отбелязани със специален стикер на Промоцията.

b)      Ако откриете символ – „ТОПКА“ – печелите топка adidas. Спечелилият участник може да заяви наградата си, като се обади на телефонен номер 02/ 903 04 00 (на цена според тарифите на оператора, който обслужва обаждащия се) и предостави трите си имена, телефон за обратна връзка и адрес за доставка на наградата. Наградата се изпраща по куриер, за сметка на организатора на пощенския адрес, посочен от участника при регистрацията по реда на част 8 тук по-долу. Доставките ще бъдат направени в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа в срок до 10 работни дни от датата на регистрация.

c)      Ако откриете 8 буквен уникален код – имате възможност да съберете 15 кода и да ги регистрирате, за да участвате в томболите за спечелване на 1 от 6 бр. „ТЕЛЕВИЗОР“. Регистрациите се извършват на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg или на Facebook фен страницата на Kamenitza fb.com/kamenitzabg в срок до 24:00 часа на 13-ти юли 2014 г. Регистрираните кодове се трупат на единен профил на участника независимо дали са регистрирани чрез сайта или чрез Facebook страницата. При регистрацията е необходимо да попълните електронната регистрационна форма като въведете на указаните места 15-те кода, които регистрирате и предоставите трите си имена, телефон за обратна връзка и адрес за доставка на наградата. След извършване на регистрацията за участие, участникът получава съобщение дали регистрацията е извършена успешно. Регистрацията не може да бъде извършена успешно, ако в регистрационната форма не е попълнена задължителната информация по предходната точка. Регистрации, извършени след 24:00 ч. на 13-ти юли 2014 г., са технически невъзможни.

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките и езичетата от кенове с печелившите символи и кодове. На съхраняваните капачки и езичета от кенове трябва ясно да се виждат символите на кодовете. При получаването на наградата спечелилият участник е длъжен да предаде капачките и/или езичетата, с чиито символи и кодове е спечелил.
Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите символи («КЕН БИРА» или «ТОПКА») или комбинация от 15 регистрирани печеливши кода (за наградата от томболите «ТЕЛЕВИЗОР») от валидни капачки и/или езичета от кенове. Ако участникът не предаде капачките и/или езичетата на куриера (за наградата  «ТОПКА» и «ТЕЛЕВИЗОР»), съответно в магазина (за наградата «КЕН БИРА»), той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност. Наградата се получава лично или от надлежно упълномощено за това лице.

Post a Comment

По-нова По-стара