Включете се и можете да спечелите 3G таблет Asus fonepad 7 от Vivacom!

Краен срок - 22 август 2014 

Време е за новото издание на nextrend! В третия брой на проучването на nixanbal.com ще се опитаме да разнищим въпроса какъв е перфектният размер за дисплея на съвременния мобилен телефон. Дали всичко над 5” е твърде много?

Със сигурност всеки от нас има различно разбиране за това кой е оптималният размер за диагонала на дисплея и това вероятно играе голяма роля при избора ни на смартфон.

Ако имате какво да кажете по темата и според вас минитата вече станаха твърде големи, включете се в nextrend #3 и може да спечелите чисто нов 3G таблет с телефонна функция Asus fonepad 7 от VIVACOM!

Как да се включите в nextrend

За да участвате в проучването nextrend, е необходимо да отговорите на всички въпроси, отворени и затворени, и да попълните данните си (две имена, актуален телефон и имейл). С това участвате в томболата за Наградата. Всеки може да се запише само веднъж със своите имена, телефон и имейл. Едно име с различни имейли не се допуска за участие и при опит за манипулация участникът ще бъде дисквалифициран при тегленето на награда.

Награда

Наградата в nextrend #3 е един брой таблет Asus fonepad 7 FE170CG. Наградата не може да се прехвърля, обменя срещу пари или заменя.

Избиране на печелившия

Печелившият ще бъде определен чрез теглене на случаен принцип измежду всички участници, дали изчерпателен отговор на последния, отворен въпрос в проучването. Тегленето ще бъде организирано до 10 работни дни след приключване на nextrend. Печелившият ще бъде уведомен по имейл и чрез публикация в nixanbal.com. Той трябва да отговори на получения имейл до 7 календарни дни, за да бъде организирано получаването на наградата. Ще бъде необходимо победителят да потвърди своята самоличност, в противен случай ще загуби правото да получи награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара