Спечелете ваучер за 200 лв. от Diadora

Краен срок - 14 юли 2014 

След заявяване на желание за участие в Играта с потвърждение на бутона „Участвай”, Участниците трябва да позволят достъпа на приложението “60 секунди за спорта” в своите потребителски профили. След влизане в приложението, те трябва да отговорят на точно 10 въпроса за 60 секунди, като за всеки всеки 1 въпрос има 3 възможности за отговор, но само 1 верен. Целта на Потребителите е да отговорят правилно и възможно най- бързо на всички въпроси. След приключване на Играта (след отговора на 10 въпрос) Потребителите ще имат възможността да видят своят резултат и времето за което са успяли да отговорят на всички въпроси. Участниците имат право само веднъж да участват в играта “60 секунди за спорта”. Резултат на всеки един от Участниците ще бъде видим за всички Потребители, които за заявили желание за участие в Играта.

На 14.07.2014, когато Играта приключи ще бъде опреден и победител по следните критерии: най- много верни отговори за най- добро време.

Наградата предоставена от Организатора е ваучер на стойност 200 лв, наричана за краткост “Награда”, за покупка на артикули с марката Diadora във верига магазини Tempo Sport. След приключване на Играта името на победителя ще бъде обявено на фейсбук страницата на Diadora Bulgaria. Служители на Организатора ще изпратят писмо по електронната поща на победителя за уточняване на подробностите по предаването / изпращането на Наградата. Ако някой от Победителите е възпрепятстван да получи наградата си или се откаже от нея, на негово място се избира следващия Участник с най- добър резултат. Ако Победителя не отговори на изпратеното му писмо по електонната поща повече от 7 (седем) календарни дни от обявяването му за печеливш, както и ако не потърси наградите си в двуседмичен срок от уведомяването, то съответния Победител губи правата си върху наградата. Победителите нямат право да получат парична равностойност на наградите.

Когато Победителят получава наградата по куриер, той следва да се легитимира пред куриера. Когато наградата се получава с пълномощно, пълномощникът следва да представи копие от нотариално заверено пълномощно, оригинал за справка и лична карта за удостоверяване на самоличността си. Получаването на наградата се удостоверява с приемо-предавателен протокол, подписан от съответния Победител (респ. и от негов родител, настойник или попечител) и от служител на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара