Спечелете екзотична почивка на о-в Сицилия или ваучер за СПА процедури на стойност 150 лв. от Dove

Краен срок - 23 август 2014

Участвай в КОНКУРСА

Участието в Промоцията е обвързано с покупка на 2 (два) продукта Dove по избор от сериите душ-гел и дезодорант (моля вижте всички продукти, участващи в промоцията по-горе) в рамките на периода на кампанията.

Всеки потребител, желаещ да участва в Промоцията, трябва да закупи 2 (два) продукта Dove по избор от сериите душ-гел и дезодорант в рамките на периода на кампанията, върху които има залепени промо-стикери.

След покупката, потребителят трябва да заяви участие на  www.facebook.com/dovebg, където следва да регистрира уникалните кодове от стикерите на закупените продукти, заедно със своите име и фамилия, телефонен номер и e-mail за връзка и да потвърди, че е прочел правилата на Промоцията и е съгласен с тях и да натисне бутон „Изпрати”.

С успешната регистрация, всеки участник се включва в томбола за спечелване на 1 (една) от големите награди в Промоцията .

Един потребител може да се регистрира/да участва  3 пъти с по два промо-кода. Или 6 пъти в случай, че регистрира кодовете един по един в различни дни, а не едновременно. Важно:  Данните (име, фамилия, имейл, телефон) трябва да са едни и същи при регистрация на различни кодове от един и същи потребител. В базата данни за тегленето на наградите влиза потребител, който на свое име има регистрирани поне 2 (два) уникални кода.

Участникът е длъжен да запази двата стикера с уникални кодове от продуктите, които е закупил, както и касовата бележка/бележки, ако покупката на двата продукта не е едновременна, а е направена с две различни транзакции за по 1 продукт. Стикерите от закупените продукти и касовата бележка/и ще бъдат изискани от служителя на куриерската фирма при предаване на наградата на всеки спечелил участник. Награда не може да бъде връчена/предадена на участник, който не представи стикерите и касовата бележка/и. И на негово място ще бъде изтеглен друг участник.  Датата на касовата бележка трябва да предхожда или да съвпада с датата на регистрация на печелившия участник.

Награди

3 (три) Екскурзии за двама на остров Сицилия, с осигурен транспорт, нощувки и полупансион.
Възможни дати на отпътуване: 20.09.2014г. /  27.09.2014г. / 04.10.2014г.
За дестинация на почивката е избран остров Сицилия – в района на ТАОРМИНА. Продължителността на екскурзията е 8 дни/7 нощувки. Печелившите ще имат възможност да летят с  директен чартърен полет София - Катания – София .

10 (десет)  ваучера за СПА процедури
Ваучерът за СПА процедури е под формата на GiftCard (карта за подарък) с предплатена сума от 150 лв. Печелившите ще могат да използват своя подарък във всички обекти с лого на МasterCard.

Печелившите ще се теглят в реално време на случаен принцип чрез специализиран софтуер, осигуряващ шанс за печалба на всички участници, регистрирали се в периода на промоцията до 2 дни след края на кампанията. Имената на печелившите участници, които отговарят на условията за получаване на наградата, и са се регистрирали успешно, ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Dove: www.facebook.com/dovebg.

Ще бъдат  изтеглени 13 участника и 20 резерви. Организаторите ще се свържат с тях в рамките на 5 работни дни на предоставения телефон за връзка. В случай, че Организаторите не могат да се свържат с печелившите поради несъответстващи имена и/или телефонен номер, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш. В случай, че награденият не предостави промо-стикерите и касова бележка/и на куриера, който ще му занесе награда, този победител също се дисквалифицира и за такъв на негово място се смята следващия в списъка с резерви.

Наградите се получават чрез куриерска фирма в срок до 5 дни след обаждането до печелившия. В случай, че на адреса, посочен от печелившия няма никой, куриерът оставя бележка с посочени координати на най-близък офис на „Еконт” куриер, на който до петия ден от датата на оставеното съобщение, спечелилият участник може да си получи наградата по гореописания ред. Непотърсените до петия ден пратки се връщат от куриерската фирма на Организатора на Промоцията.

При получаване на наградата, участникът следва да представи стикерите с уникални кодове и касовата бележка/и от направената покупка през периода на промоцията – от 23.06.2014 г. (10.00 часа) до 23.08.2014 (24.00 часа).

Post a Comment

По-нова По-стара