Спечелете сладко изживяване в луксозна къща във Велинград и 105 бутилки от новото Black Ram Honey

Краен срок - 30 юли 2014

Наслади се на незабравима лятна почивка ти и до 5 твои приятели.

Луксозната къща се намира в спа столицата на България – Велинград! Ще се насладите на чист въздух, спокойствие, домашно приготвени ястия и напитки, заобиколени от лукс съчетан с домашен уют. В допълнение – джакузи, барбекю и още много изненади...

Победителят ще бъде определен на случаен принцип чрез томбола, която ще се състои на 30.07.2014г.

По време на играта ще бъдат раздадени 105 бутилки от новото Black Ram Honey.

Black Ram Honey притежава мек вкус, деликатна сладост и типичен аромат на отлежало в дъбови бъчви уиски с ефирни нотки на ванилия и ухание на мед. Напитката е изключително подходяща за топлите летни вечери, споделени с приятна компания.

18.07.2014г. – Ще бъдат определени 25 победители, като всеки от тях ще спечели бутилка от новото Black Ram Honey.

23.07.2014г. – Ще бъдат определени 25 победители, като всеки от тях ще спечели бутилка от новото Black Ram Honey.

25.07.2014г. - Ще бъдат определени 25 победители, като всеки от тях ще спечели бутилка от новото Black Ram Honey.

28.07.2014г. - Ще бъдат определени 20 победители, като всеки от тях ще спечели бутилка от новото Black Ram Honey.

30.07.2014г. - Ще бъдат определени 10 победители, като всеки от тях ще спечели бутилка от новото Black Ram Honey.

Всеки участник може да спечели една бутилка в рамките на играта. Участниците ще могат да спечелят тази бутилка, която са избрали. Всеки участник взима участие и в томболата за голямата награда. Победителят за нея ще бъде определен на случаен принцип измежду всички участници. 

Участие в играта може да вземе всеки, който посети Фейсбук страницата на Black Ram, декларира, че има навършени 18-години и приеме правилата на играта. При разглеждане на приложението потребителят ще има възможност да избере номер на бутилка и при регистрация с личните си данни и канене на приятели да участва за награди.

След избор на бутилка, потребителят ще има възможност да се регистрира за участие в теглене за награди в създадено за целта Фейсбук приложение. Всеки участник, който попълни регистрационна форма, ще бъде добавен в списък, от който чрез теглене ще бъдат определени лицата, спечелили наградите.

Участникът може да покани неограничен брой приятели.

В тегленията  участват всички участници, получили това право чрез попълване на регистрационна форма в приложението му за участие в играта и включването им в списъка, от който се теглят печелившите.

В пет тегления ще бъдат раздадени общо 106 броя награди, като определянето на печелившите участници се извършва чрез система за теглене на награди, с предварително заложен алгоритъм за разпределяне на наградите на случаен принцип. Награди се формират от определен брой утешителни награди и 1 брой голяма награда.

Участниците, спечелили награда, се изключват от списъка и губят право да участват в последващи тегления. Участниците, които участват в съответното седмично теглене, но не са спечелили награда, продължават да участват в последващите тегления за спечелването на някоя от съответните награди.

Организаторът поема ангажимент да уведоми лично всеки един от печелившите участници. За лично уведомяване се счита изпратено от Организатора чрез профила му във Фейсбук страницата съобщение до участника по е-майл адреса, свързан с Фейсбук профила на участника.

Организаторът ще изпрати до всеки спечелил участник съобщение по е-мейла на участника в профила му във Фейсбук. След изпращане на съобщението, в 20-дневен срок, спечелилят трябва да се свърже с Организатора на посочения в съобщението телефон и да предостави информация, за да се уточни как и къде ще получи наградата си. Наградата ще бъде предадена лично на спечелилия, чрез куриер за сметка на Обганизатора, срещу подписана разписка за получаване на наградата, след като бъде установено че спечелилият отговаря на възрастовите изисквания.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара