Спечели 1000 лв и страхотни награди на COSMO летен спринт

Краен срок - 28 юли 2014 

Единственият начин да спечелиш 1000 лв по-бързо, отколкото да ги изхарчиш!

На старта се допускат обувки с токчета не по-ниски от 8 см и не по-дебели от 2 см. За да участваш трябва да имаш навършени 16 години, а ако си под 18 - и да получиш писменото разрешение на родител или настойник.

За участие ще бъдат допуснати не повече от 150 дами, като броят им се сумира от записаните онлайн, потвърдили регистрацията си в тентата на организаторите до 16 ч. и тези, записали се на място.

Провеждане на спортното състезание/събитие 02 август 2014 г., в гр. Бургас.

Всеки участник трябва да попълни формата за регистрация и декларацията към нея на кирилица, съответстваща за данните на участника.

В деня на регистрация за участие в събитието всеки участник трябва да подпише приложената декларация.

Право на участие имат само лица над 16 годишна възраст. Всеки непълнолетен участник трябва да е с придружител – родител или настойник, който подписва необходимата декларация за участие на участника в деня на събитието. Всички желаещи да участват в Летен Cosmo Спринт трябва да дойдат на място в шатрата за регистрация от 14:00 до 16:00 часа, за да получат своите състезателни номера.

Право на участие имат само лица от женски пол и български граждани, и имащи постоянно и/или временно жителство в България.

Преди състезанието участниците не трябва да са употребили упойващи вещества и/или стимулиращи средства и/или алкохол.

В събитието/състезанието „Летен Cosmo Спринт” 2014 не се допускат за участие професионални спортисти и участник, определен за победител през 2013 г.

За победител ще бъде избран състезателят с най-добро време, като се вземат предвид допълнителните изисквания, упоменати в анонсиращите спортното състезание/събитие материали – радио реклама, листовки.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара