Конкурс „Pret-a-bebe”

Краен срок - 31 август 2012

Участвай в КОНКУРСА

В тази кампания участват всички размери пелени Pufies Fashion Collection, а именно:

Pufies Fashion Collection Jumbo pack Midi 78 pcs 4-9 kg.
Pufies Fashion Collection Jumbo pack Maxi 66 pcs 7-18 kg.
Pufies Fashion Collection Jumbo pack Junior 54 pcs 11 -25 kg.

Върху участващите в кампанията продукти няма изрично обособена промоционална зона или друго изрично обособение. Закупуването на описаните по-горе продукти не е задължително условие за участие в Конкурса.

За участие в Конкурса за спечелването на една от 12 броя фотосесии потребителите следва да снимат своето дете с някоя от 40-те вида детски пелени Pufies Fashion Collection и да качат снимката на страницата на Pufies във Facebook. За целта потребителите трябва да следват указанията на специалната апликация, качена на страницата на Pufies във Фейсбук. След качването на снимката потребителите трябва да се регистрират, като попълнят следните данни:

Три имена на майката
Възраст на майката
Три имена на детето,
Възраст на детето
И-мейл,
Град на местоживеенe

След края на Конкурса на 03.09.2012 г. на томболен принцип измежду всички лица, които са изпълнили условията, се определят дванадесет участника, които получават по една награда.

За участие в Конкурса за спечелването на участие в новия рекламен телевизионен клип на Pufies. В рекламният клип участват майката и нейното дете потребителите /майки/ следва да качат снимка на себе си и своето дете, обуто с някоя от 40-те вида детски пелени Pufies Fashion Collection, на страницата на Pufies във Facebook.

След края на Конкурса специално жури ще избере най-фотогеничните двойки от снимките с мама и бебе, които ще бъдат поканени на кастинг чрез изпращане на и-мейл. Датата на кастинга ще бъде допълнително определена от Организатора, за което поканените ще бъдат известени по електронната си поща.

Post a Comment

По-нова По-стара