Конкурс "Забележителностите в моето населено място"!

Краен срок - 25 май 2012


Конкурсът този месец е на тема "Забележителностите в моето населено място", всеки от вас може да ни изпрати снимка на детето си, която е снимана до забележителност или нещо интересно във Вашето населено място. Единственото условие е снимката да е от тази година - 2012.

В писмата си задължително отбележете ИМЕ, ВЪЗРАСТ и населено място на детето, както и какво е представено на снимката.

На снимката може да има само 1 дете, освен ако не са близнаци, тризнаци.

Веднъж изпратена снимка не може да бъде заменяна с друга!

Всеки има право да участва само с 1 снимка.

Снимки на разголени деца и такива на които се виждат интините части на детето няма да бъдат качвани!

На снимката задължително трябва ясно да се вижда детето!

Снимките трябва да са в .jpg формат и не по-големи от 5 МБ!

Конкурсът е за бебета и деца на възраст до 8 годинки.

Всяка изпратена снимка ще бъде предварително одобрявана от нас, ако преценим, че дадена снимка не отговаря на нашите условия, ще ви бъде върнат е-майл, с отговор да изпратите друга снимка. Оплаквания за отказ на качване на снимка не приемаме! Предварителният подбор на снимки правим ние!

На 25.05.2012 ще обявим по 30 финалиста от категория, като 15 от тях ще са избрани от нас, а останалите 15 ще са децата с най-много харесвания.

Гласовете на всички снимки ще бъдат занулени и гласуването за тях ще започне отново на 25.05. след обявяването на финалистите и ще продължи до 30.05.2012г..

Между 1 и 3 юни 2012 ще обявим победителите в конкурса, който ще бъдат избрани на случаен принцип, във всяка каегория ще има награда.

Право на награда нямат деца, които вече са били победители при нас в предишни 3 конкурса.

Награди:

- Фотосесия от фотограф Олга Ташева; - Фотосесия от фотограф Елена Ставрева; - Ваучер за пазаруване на стойност 25лв от онлайн магазин Бейбистрийт; - Плажен аксесоар, осигурен от магазин Детски свят; - Бебешки албум за най-ценните спомени , осигурен от магазин Пакостник.

Post a Comment

По-нова По-стара