Поетична красота – конкурс за ръчно изработени бижута 2012

Краен срок - 8 май 2012

Участвай в КОНКУРСА

Темата на новия конкурс на Marabu.bg са бижутата, вдъхновени от романтиката, любовната лирика, музиката, пролетта и лятото. Каним ви да се включите със своята интерпретация на бижутата, които ни дават самочувствие, блясък и стил през новия моден сезон.

Настоящия конкурс е част от програмата на Sofia Design Week 2012. Бижутата на номинираните финалисти ще бъдат изложени в рамките на фестивала от 1 до 8 юни.

1. Можете да участвате с до три ръчно изработени бижута, вдъхновени от темата на конкурса.

2. Бижутата, с които участвате, трябва да бъдат изработени от поне 80% готови елементи – мъниста от стъкло, метал и полускъпоценни камъни, мъниста зрънца, метални елементи и аксесоари, тел за низане и/или моделиране, панделки, кожени и текстилни шнурове кристални перли и кристални мъниста, естествени перли, мъниста от корал и седеф, дървени мъниста и елементи, лурексови, акрилни или мъниста от друг синтетичен материал.

3. Всички бижута, с които участвате в конкурса трябва да бъдат нови и непубликувани досега авторски модели.

4. Във формуляра за качване на снимки, трябва да попълните името на бижуто. В поле „Относно” задължително да попълните информация за материалите, които сте използвали. Преди това е необходимо да се регистрирате.

5. Бижутата трябва да бъдат снимани на бял или сив фон без допълнителни елементи в композицията. Не се допуска дигитална обработка на снимките (освен добавяне на името на автора). Снимките трябва да бъдат изрязани/намалени до размер 600×450 пиксела за снимки с пейзажна ориентация и 450×600 за снимки с портретна ориентация . Не е задължително участниците да направят снимките сами.

6. Участниците трябва са на възраст над 16 навършени години.

До 8 май ще можете да изпращате вашите предложения. От 9 май всеки регистрирал се на contest.marabu.bg ще има правото да гласува за своя фаворит. Дори и да не сте автори на бижута и участници в конкурса, ще можете да дадете гласа си за творенията, които ви допадат най-много!

Дванадесетте бижута, номинирани от вас, ще бъдат изложени в работилницата на Ателие Марабу в рамките на Sofia Design Week от 1 до 8 юни.

От дванадесетте полуфиналисти звездното ни жури ще отсее трите най-впечатляващи бижута. Техните автори ще получат големите ни награди! А това са:

1. Първа награда – 300 лв.
2. Втора награда – 200 лв.
3. Трета награда – 100 лв.

ВСЕКИ участник ще получи специална награда - ваучер за 10 % намаление при пазаруване в Marabu.bg с валидност 1 месец. Очакват ви и още много други изненади.

*Наградите са ваучери за покупка на продукти по избор от най-големия онлайн магазин за мъниста и аксесоари за бижута Marabu.bg и не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Post a Comment

По-нова По-стара