Фотоконкурс за бебета, родени през 2011 г. в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"

За втора поредна година МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен ще проведе фотоконкурс "Бебетата на МБАЛ "Д-р Иван Селимински". Инициативата стартира на 1 ноември и ще продължи до 6 януари 2012 г. В конкурса могат да участват деца, родени само в сливенската болница през 2011 година. 12 от тях ще получат специална фотосесия и със свои снимки ще бъдат включени в новия календар на неонатологичното и родилно отделение.

Снимките трябва да се изпращат до полунощ на 5 януари на e-mail: mbal.sl@iradeum.com и ще бъдат качвани на сайта на болницата. В конкурса може да участва само една снимка. Трябва да се изпрати информация за името на детето, дата на раждане, адрес и телефон за връзка с майката. Снимки с неверни данни и голи бебета няма да бъдат допуснати за участие в конкурса. Обработката на резултатите и изборът на дете за съответния месец ще се извърши от комисия на 10 януари 2012 г. от 10,30 ч. в заседателната зала на болницата. Майките, които желаят, могат да се включат в обработката на резултатите.

На 12 януари родителите ще бъдат уведомени за решението на комисията. Награждаването на победителите ще бъде на 20 януари 2012 г.- петък.

Участвайте

Краен срок - 5 януари 2012

Post a Comment

По-нова По-стара