Chupa Chups раздава близалки и награди в парка

Регистрирането и използването на онлайн състезанието Chuck Wanted ви дава възможност да участвате в онлайн състезанието Chuck wanted ("Състезанието"), за да печелите дневни или седмични награди.

Участниците в Онлайн състезанието Chuck Wanted имат право да участват в състезанието, ако имат постоянно местожителство в България.

Победителят в седмичните награди, ще бъде този, който е постигнал най-висок резултат (най-много точки - от играта към датите на закриване на състезанието 09 октомври 24:00 CET* 2011 г., на 16 октомври 24:00 CET* 2011 г., на 23 октомври 24:00 CET* 2011 г., на 30 октомври 24:00 CET* 2011 година.)

Всички събрани точки и близалки се проверяват за нередности и ако е необходимо се изтриват.

Седмичните награди са както следва:

• 09 Октомври – Чанта Chupa Chups или голяма кърпа Chupa Chups по избор

• 16 Октомври - Чанта Chupa Chups или голяма кърпа Chupa Chups по избор

• 23 Октомври - Чанта Chupa Chups или голяма кърпа Chupa Chups по избор

• 30 Октомври - Чанта Chupa Chups или голяма кърпа Chupa Chups по избор

Седмичната награда може да бъде спечелена от един участник веднъж по време на периода на състезанието. Ако участникът, който вече е спечелил седмична награда бъде отново определен за победител в седмична награда, то наградата ще се даде на участникът със следващ най-голям брой точки, който все още не е печелил седмична награда.

Победителят за дневната награда ще бъде всеки 100-тен участник за деня. Дневната награда е голяма кукла Chuck. Ще бъдат раздадени 28 дневни награди, с начало от 03 октомври.

Участвайте

Краен срок - 30 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара