VIVACOM дава смартфон за tweet

VIVACOM е генерален партньор на първата по рода си за страната конференция на тема дигитални технологии - Digitalk. Събитието ще се състои в понеделник, 26 септември, в Народен театър „Иван Вазов", София. Digitalk събира на едно място известни лектори от цял свят, които ще представят на публиката тънкостите на дигиталните технологии с конкретни идеи и инструменти за успешен бизнес.

VIVACOM осигурява свободна Wi-Fi зона с неограничен достъп до Интернет за участниците по време на конференцията. Благодарение на нея, участниците в събитието ще могат не само да сърфират в мрежата, но и да споделят своите впечатления от случващото се. Телекомът организира конкурс за най-добър цитат от събитието, независимо дали е на лектор или коментар от публиката. Всеки присъстващ на Digitalk може да участва, като сподели до 5 реплики в Тwitter и ги маркира с хаштаг #digitalk2011 и @vivacom.

Жури на в-к Капитал и VIVACOM ще определи десет финалисти от всички изпратени цитати, които ще участват в гласуването. Гласуването ще протече в рамките на един час, от 15 до 16 часа във вторник, 27 септември, в twitter. Туитът, събрал най-много гласове, ще донесе на участника смартфон HTC Desire S.

Digitalk цели да провокира дебат относно развитието на дигиталните технологии и тяхното влияние и приложение в българския бизнес. VIVACOM подкрепя това събитие наред с други значими бизнес форуми и конференции, които допринасят за развитието на бизнесклимата в страната и поставят на дневен ред глобални теми, свързани с развитието на страната ни като икономически фактор в международен мащаб.

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара