Познай шампиона на US Open, спечели новата ракета Шарапова и Пиронкова

Последният за годината турнир от Големия Шлем започва, както и последната четвърта част от играта на TennisKafe.com и "Мирас-Спорт" - официалният вносител на HEAD за България.

Ако мислите, че знаете кой ще спечели титлата при мъжете на тазгодишното издание на US Open, изпратете вашите прогнози на e-mail: igra@tenniskafe.comЕ-мейл адресът e защитен от спам ботове. и имате шанс да спечелите новата ракетата на Мария Шарапова, Цветана Пиронкова и Томаш Бердих - Head YOUTEK IG Instinct на стойност от 315 лв.

Не се приема повече от една прогноза от един участник.

За да е валидна прогнозата трябва да има следния вид (пример):
Победител: Радек Щепанек
Име на участника: Иван Иванов Иванов

Но това не е всичко, както се казва в онази реклама ;) Имате възможност да спечелите Голямата награда - HEAD пълна екипировка за тенис: ракета, тенис обувки, сак, шапка, чорапи, топки и тенис екип (фланелка и шорти).

Ще можете да си изберете ракета от измежду SPEED серията като на Новак Джокович (HEAD YouTek Speed Pro), Radical серията като на Анди Мъри (HEAD YouTek Radical Pro) или Prestige серията като на Робин Сьодерлинг (HEAD YouTek Prestige MP). Към всеки модел ракета ще получите съответно и цялата тенис екипировка, която съответства на дадената серия - тенис обувки, сак, шапка, екип и т.н.

За да спечелите Голямата награда ще трябва да познаете победителите при мъжете на всички четири турнира от Големия Шлем - Аустрелиън Оупън, Ролан Гарос, Уимбълдън и Ю Ес Оупън.

За съжаление нито един участник не позна и тримата победители на първите три турнира. Но наградите са за това да бъдат печелени ;) Затова решихме да се проведе жребий измежду всички участници, познали поне един от шампионите на турнирите от Големия Шлем през 2011 г.

Участвайте

Краен срок - 6 септември

Post a Comment

По-нова По-стара