Познай шампионката на US Open, спечели ваучер за 200 лв. от TennisMall.bg

Женският тенис винаги е бил непредвидим, а в момента ситуацията е дори още по-интересна и интригуваща - шансове за титлата реално имат поне десет тенисистки. Мислите, че знаете отговора на въпроса кой ще спечели шампионския трофей на тазгодишния US Open при дамите?

Изпратете вашата прогноза на email: tennismall@tenniskafe.comЕ-мейл адресът e защитен от спам ботове. и спечелете ваучер за 200 лв. от нашите партньори TennisMall.bg - мястото, където можете да намерите огромно разнообразие от тенис екипировка и то на най-добрите цени в България.

Победителят ще има възможност да закупи каквото желае на стойност от 200 лв. от TennisMall.bg, а още петима от позналите верния резултат ще спечелят ваучери на стойност от 20 лв.

Изпратете вашите прогнози на tennismall@tenniskafe.comЕ-мейл адресът e защитен от спам ботове. , а за да са валидни, те трябва да съдържат вашето име и това на победителя при жените. Всеки участник има право на само една прогноза. Пример:
Победител: Акгюл Аманмурадова
Име: Иван Иванов Иванов

Измежду всички познали ще се проведе жребий, като един от тях ще спечели голямата награда ваучер за 200 лв., а петима ще получат ваучери на стойност 20 лв. Ако нито един от участниците не е дал верния отговор, ще се проведе жребий измежду всички, изпратили прогнози.

Участвайте

Краен срок - 6 септември

Post a Comment

По-нова По-стара