Игра "TBI Art Challenge"

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на играта са следните:

Малки награди: Безплатно издаване на 72 броя TBI Artcard

Голями награди: 8 броя TBI ArtCard, заредени със сума пари, изчислена спрямо точките на победителя, събрани чрез играта в приложението "ART CHALLENGE“, където 1 точка = 1 стотинка.

За да се включат в Играта, участниците трябва да инсталират приложението "Art Challenge", което се намира на адрес http://apps.facebook.com/tbi-art-challenge, като разрешат достъп до основните данни от Facebook профила, включително потребителско име, електронна поща и публикуване на стена/wall.

Всеки период съдържа 21 въпроса, като всеки ден ще се отключват по 3 въпроса на ден. За да участва в томболата, потребителят трябва да отговори на всички въпроси за седмицата. Ако един участник се включи в играта след началото на съответната седмица, той ще може да отговори на всички въпроси, задавани през изминалите дни. За всеки период потребителите могат да отговорят на 4 допълнителни „бонус“ въпроси, които ще бъдат отключени през целия период.

Определянето на резултата за периода става чрез сумиране на точките, които един потребител събира през периода. Точки за периода се печелят при следните условия:

1. Верен отговор на въпрос за деня – 100 т.
2. Верен отговор на ВСИЧКИ бонус въпроси – 2 000 т. /еднократно/
3. Въвеждане на промоционален код - 1 000 т. /еднократно/
4. За всеки приятел на участника, който харесва фенстраницата на TBI ArtCard и играе на играта – 5 т.

Класациите на играчите са седмични и се определят на база най-голям брой натрупани точки. Седмичните класации започват от 0 точки за всеки играч. Потребителите ще имат достъп до седмичната класация в раздел „Класация“.

Всеки потребител ще може да вижда натрупаните си точки през периода в раздел „Art Challenge“ на страницата на TBI ArtCard.

За всеки период ще бъдат избрани 9 /девет/ победителя на лотариен принцип измежду всички потребители, отговорили на всички въпроси, зададени през седмицата.

Голямата награда ще бъде спечели играчът, събрал най-много точки за седмицата. Ако има двама или повече играчи, събрали равен брой точки, то победителят ще бъде избран на лотариен принцип измежду тях.

Тегленето на печелившите ще се извърши в деня, последващ края на съответния период. Организаторът се задължава да публикува на фенстраницата на TBI ArtCard във Facebook имената на печелившите.

Участвайте

Краен срок - 25 септември

Post a Comment

По-нова По-стара