Nokia Snake - спечели Nokia X7

Завръщането на гъвкавия шампион! Оригиналната игра Snake, която присъстваше в толкова незабравими телефони Nokia, е тук, за да очарова следващото поколение любители на игри. Но времената се промениха. Сега можете също да строите ваши собствени маршрути и да ги споделяте с приятели във Facebook или на своя уебсайт. Играта започва!

Можете да се включите в състезанието, като играете което и да е ниво от играта Snake във Facebook. В състезанието могат да се включат само лица, които имат Facebook акаунт. Нужно е да сте на възраст поне 18 години, за да спечелите награда. В съответствие с правилата за защита на данните, информацията, която предоставите, ще бъде използвана от организатора единствено за целите на управление на вашето участие в състезанието. Информацията ще бъде унищожена след края на периода на състезанието. Организаторът няма да предоставя или разкрива вашите данни на трети страни.

След като периодът на състезанието приключи, първият и вторият в класацията по точки ще спечелят по един телефон Nokia X7.

Наградите не могат да бъдат давани, прехвърляни или заменяни за парични суми или други награди, освен от организатора, който може да замени дадена награда с друга на съизмерима стойност по своя преценка, ако обявената награда не може да бъде предоставена по някаква причина.

След края на периода на състезанието организаторът ще се свърже с победителите на имейл адреса, регистриран на Facebook. Победителите трябва да потвърдят своята награда до 25.10.2011. Ако не го направят, това ще се счита за отказ от наградата. При такова непотвърждаване на наградата, организаторът може да посочи друг победител, като използва критериите за избор, описани по-горе, или да използва наградата , както счете за уместно.

Участвайте

Краен срок - 11 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара