Спечелете Nokia E6

Nokia Messaging състезанието, се организира от Nokia, Nokia Austria GmbH. Не е необходима покупка, за да участвате. Състезанието е отворено за участници /състезатели от цял свят.

Участието в състезанието се осъществява чрез действия на Facebook страницата http://apps.facebook.com/messagingBULGARIA. За да имате право да получите награда трябва да станете фен на Nokia България във Facebook, да сте над 18 години и да попълните необходимата информация във формата за участие.

Участниците в състезанието ще бъдат класирани според броя точки, както следва: 20 точки за всеки верен отговор. Всеки 10 поканените приятели носят 1 точка, като максимумът е 50 точки. От общия брой точки ще се изважда по 1 точка за всеки 10 секунди забавяне при отговора на въпросите (като максумът извадени точки е 100). Всеки участник има право на три опита и най-високия резултат ще се счита за финален. Точките, получени за поканени приятели са валидни за всеки от трите опита.

Победителите ще бъдат уведомени по електронен път и ще бъдат анонсирани на Facebook фен страницата на Nokia България. Победителите е необходимо да се идентифицират, в противен случай губят право над наградата и ще бъдат избрани други победители според класирането и Официалните правила. Победителят може да получи наградата лично или на посочен адрес.

Победителят ще спечели смартфон Nokia E6, втора и трета награда са Nokia C1-02.

Участвайте

Краен срок - 25 септември

Post a Comment

По-нова По-стара