Виж Katy Perry в Лондон на 14 октомври!

City Radio & TV планира изненада номер седем за годишнината си през 2011. Феновете на медията могат да участват в новата игра за билет за концерта на Кейти Пери на 14 октомври в Лондон!

Двама от тях ще имат възможността да видят на живо Кейти на концерт в Британската столица – Лондон. Радио Сити им дава уникалния шанс да присъстват на незабравимото шоу, част от турнето California Dreams Tour 2011 и да чуят най-големите Calirnia Dreams,E.T., Last Friday Night.

През следващите седмици всеки може да участва и да спечели билетите от играта на City Radio & TV. Условието е само едно – когато чуят песен на Katy Perry, слушателите на Радио Сити трябва да влязат в сайта на радио и телевизия CITY – www.city.bg и да попълнят формата за участие, като напишат името на песента, своите имена, възраст, адрес и телефон. Играта има същите правила и за зрителите на CITY TV - когато видят в ефира на любимата си телевизия видео клип на Katy Perry – да попълнят формата за участие в сайта на радио и телевизия CITY – www.city.bg, като напишат името на песента, своите имена, възраст, адрес и телефон.

Освен билети за самия концерт, наградата включва самолетни билети и хотел в Лондон.

Участвайте

Краен срок - 7 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара