Kонкурс за кратък разказ на тема "Оби4ам да пи6а грамотно?"

На грамотността и любовта към книгите не бива да се гледа като на отживелица. Независимо дали става въпрос за хартиени или електронни книги, ние от М-Тел и „Блогът на една книга” вярваме, че четенето и писането развиват едно от най-важните качества у младите хора – въображението. Именно за това, подкрепяйки идеята за Грамотно общество – както в on-line, така и в off-line пространството – ние организираме конкурс за кратък разказ или есе на тема „Оби4ам да пи6а грамотно?”.

Конкурсът е насочен към ентусиазирани читатели и хора, чиито интереси са свързани с литературата, книгите (традиционни и електронни), четенето, както и online медиите, новите технологии, платформите за комуникация и динамиката на общуването в Интернет.

Ще очакваме всички, които се вълнуват от темата от грамотността да ни изпратят свой текст, а ние, от своя страна, обещаваме на печелившите не само предметни, но и морални награди – авторът, класирал се на първо място, ще спечели електронен четец М-Tel PocketBook, а най-харесваните десет разказа/ есета ще бъдат издадени в електронен сборник, който ще е достъпен в нашата е-книжарница!

Творбите си можете да изпращате до 16 октомври 2011 година на e-mail e.knigata@gmail.com. Всички разкази и есета ще се публикуват в блога, където читателите ще гласуват и произведението, събрало най-голям брой гласове, ще бъде победител.

Очакваме вашите идеи!

Участвайте

Краен срок - 16 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара