Just.bg дава 100 лв. всеки месец на автор

Имате блог? Или просто обичате да пишете?

Публикувайте своите материали на www.just.bg и всеки месец един от вас ще печели 100 лв. или предметна награда на не по-малка стойност.*

*предметните награди ще бъдат обявявани преди началото на новия месец

Условия за участие:

1. Регистрирайте се в сайта или влезте със своя Facebook профил;
2. Качете материали от вашия личен блог или просто напишете нова публикация;
3. Спечелете.

След като качите материала си и бъде одобрен (и ако е необходимо - граматически редактиран) от модератор, той ще бъде публикуван в съответната секция.

В последния ден на всеки месец ние ще преброяваме посещенията на качените от вас материали до 20-то число на месеца включително и ще наградим този с най-много фейсбук харесвания. Ако материалът ви е качен след 20-то число, той ще бъде отнесен към класацията за следващия месец.

Можете да следите броя харесвания на всеки ваш материал - под текста се вижда броят им.

Авторът на страницата с най-голям брой харесвания за периода печели.

Тематика:

Няма ограничения за тематиката, както и за жанровото разнообразие на материалите.
Mожете да публикувате ваши лични разкази, есета или стихотворения, анализи и коментари на събития от страната и света, новини от областта на политиката, технологиите или културата и т.н.

Изисквания и ограничения:

- Just.bg си запазва правото да прави граматически корекции по изпратените материали. Материали, написани на латиница, няма да бъдат публикувани.
- Няма изисквания за брой и обем на материалите.

- Желателно е да качвате снимки, ако имате права за тях. Ако нямате такава възможност, ние ще изберем подходяща снимка по наша преценка, която да поставим за вашия материал. Можете да прилагате и линкове към видео (youtube.com, vbox7.com, vimeo.com) вътре в самия текст, системата ще разпознае линка като видео и ще визуализира видео прозорец.

- Ако качвате материали, които вече сте публикували в блога си, е позволено поставянето на линк към блога Ви.

Материали, за които се установи, че не са авторски и към които има предявени претенции за авторство от трети страни, ще бъдат сваляни от сайта и изключвани от участие.

- Just.bg си запазва правото да променя правилата за участие за всеки предстоящ месец, включително наградата, условия за печеливш материал и др., като тези промени ще бъдат публикувани тук преди началото на новия период.

Участвайте

Конкурсът е ежемесечен.

Post a Comment

По-нова По-стара