Игра „Говори с Jacobs 3in1"

За участие в активността, потребителите трябва да регистрират определен брой кодове от пакетчета Jacobs 3in1 на фен страницата в Фейсбук - http://www.facebook.com/Jacobs3in1 или на сайта http://musichat.bg/promo. В края на всяка седмица ще се теглят печелившите участници. В началото на всяка нова седмица, регистрираните кодове ще бъдат нулирани, т.е. регистрираните кодове през новата седмица не се натрупват върху тези от предходната.

В зависимост от броя регистрирани кодове за седмицата от един участник, той/тя участва за спечелването на следните седмични награди на лотариен принцип.

* 10 кода - ваучер от Eventim.bg на стойност 100 лева.
* 5 кода – 10 кутии Jacobs 3in1, 10 чаши Jacobs, 20 билета за кино Арена за двама (важат за всички прожекции без предпремиери и 3D филми)

Участник регистрирал 10 кода за седмицата участва в тегленето на лотариен принцип на всички награди. Участник регистрирал 5 кода за седмицата участва за тегленето на 10 кутии Jacobs 3in1, 10 чаши Jacobs, 20 билета за кино Арена за двама. Участник регистрирал под 5 кода за седмицата не участва в тегленето на наградите.

Спечелилите ще бъдат обявени на фен страницата на Jacobs 3in1 и уведомени чрез електронно писмо до предоставения от тях електронен адрес при регистрацията.

Участвайте

Краен срок - 31 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара