Globul раздава мобилни телефони по повод десетата си годишнина

По повод своята десета годишнина, GLOBUL организира специална игра на официалната си страница във Facebook, в която феновете на компанията ще могат да спечелят iPhone 4 и десет други популярни модели мобилни телефони.

Играта ще се проведе в периода 12 – 21 септември, като през всеки от десетте дни на Facebook страницата на GLOBUL ще бъде публикуван по един въпрос, свързан с историята на компанията и предлаганите от нея продукти и услуги. За да участват в играта, потребителите на социалната мрежа трябва да харесат фен-страницата на GLOBUL и да влязат в специално създадения таб „10 години GLOBUL”.

Всеки ден участниците, дали верен отговор на съответния въпрос за деня, ще имат шанс да спечелят един от десетте мобилни телефона на световните марки HTC, Nokia, Samsung и Sony Ericsson. В края на играта всички фенове, отговорили вярно на поне пет от десетте въпроса, ще участват в теглене за голямата награда - iPhone 4.

Освен това, GLOBUL ще зарадва своите Facebook фенове със специално приложение, чрез което те ще могат да участват в създаването на интерактивен фотоколаж, в който да поставят своята профилна снимка и да отправят лично пожелание за десетия рожден ден на компанията.

Участвайте

Краен срок - 21 септември

Post a Comment

По-нова По-стара