Играй и спечели билети за концерт на Coldplay в Мадрид за двама

Поредната голяма изненада от Радио FM+ вече е факт - един от вас, заедно със свой придружител, ще са единствените българи, които тази есен ще бъдат на VIP концерт на куптовата група Coldplay в Мадрид.

Как можете да спечелите? Много е лесно - всеки ден от 09 до 19ч. включително в ефира на Радио FM+ ще се излъчват песни на групата Coldplay. Когато чуете някоя от тях, трябва да кажете часа, в който сте я чули в ефир, като го напишетена sms, или се обадят в ефир.

Обаждането в ефир става на телефон 0 700 1 58 58, който е обикновен стационарен телефон и не включва в себе си услуги с добавена стойност. Обаждането в ефир става между 07 и 19ч. в делничните дни. За тези, които не разполагат с основната възможност да се обадят на посочения телефон се допуска по изключение да изпратят смс на номер 1925 с първа дума radio на цена 1.20лв. с ДДС.

От 21.09 всеки делничен ден в сутрешното шоу „Kofein!” от 7 до 11ч. Алекс и Момчил чрез чрез жребий ще теглят по един, който ще печели CD с новия албум на групата. На 19.10.2011г. в сутрешното шоу “Kofein!” чрез жребий ще бъде избран и победителят, който ще спечели голямата награда:

Два билета за VIP концерт на Coldplay на 26 октомври в Мадрид + два самолетни билета – София-Мадрид-София + нощувки в хотел за два дни.

Участвайте

Краен срок - 19 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара