Първата екшън-игра на CINEBUM и ФОРУМ ФИЛМ, стартира С Е Г А !!!

От кога не сте гледали здрав екшън? От кога не сте ставали свидетели на тупалки, въжета и ръкавици? От кога от екрана не се е ляло тестостерон и сила? А до кога ще е така?

Датата е 7-ми октомври! Филмът е „Жива стомана“! Нашият човек е Хю Джакмън! Причината е Форум Филм България! Световната премиера на якия футуристичен екшън съвпада с българската, а Форум филм, отново предизвикват вас, кино маниаците на www.cinebum.eu да загреете за филма и да преживеете нашето най-ново, съвместно предизвикателство!

Играта посветена на „Жива стомана“ стартира СЕГА! Финалният акорд, ще сложим в 13:30 часа на 11.10.2011г. или точно 5 дни след премиерата на филма. Може да маркирате в календара си и датата 2-ри октомври. Защо? Ще разберете след малко!

Всеки, който се включи в играта и успее да регистрира точно това, което се изисква от него ще се включи в разпределението на нашите 30 екшън награди:

1) Оригинален „Жива стомана“ суитчър, любезно предоставен от Форум Филм, България.
2) Оригинална флаш памет 2GB в тематична кутия „Жива стомана“- 2 бр., любезно предоставени от Форум Филм, България!
3) Оригинални ключодържатели „Жива стомана“, под формата на роботизирана, боксова ръкавица с логото на филма- 5 бр. любезно предоставени от Форум Филм, България!
4) Оригинални, временни татуировки „Жива стомана“- 20 бр. любезно предоставени от Форум Филм, България!

Всички тези награди ще бъдат разпределени между нашите участници с финалът на играта на 11.10.2011г. Но преди това, още на 2-ри октомври ще проведем предварително теглене, където 2-ма от регистриралите се участници, ще получат по една двойна покана за официалната гала премиера на „Жива стомана“, която ще се проведе дни преди стартът на филма по родните екрани. Там ще може да се смесите с елита на българския журналистически и шоубизнес, и да се насладите на филмът ДНИ преди цяла България! Така че потоците от победители ще потекат на два пъти- 2-ри и 11 октомври!

За всякакви въпроси, мнения, препоръки или критики, не се колебайте да ни потърсите на: igra@jivastomana.cinebum.eu

Участвайте

Краен срок - 11 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара