Кастинг за модели на Cacao Club

Здравейте, приятели на CACAO CLUB!

Остават броени дни до излизането на новия каталог с марката CACAO CLUB. Ето защо екипът на CACAO CLUB реши да избере нови рекламни лица .

Ако вашето детенце е на възраст не повече от 14г. ,може да участва в нашия кастинг, като изпратите снимки на детенцето или дечицата Ви на e-mail: cacaoclub@mail.com или на стената на Яна Пенева | Фотография.

Снимките трябва да са не повече от 500 КВ. Моля не изпращайте снимки с аксесоари (слънчеви очила, шапки, шалове и т.н.)

Ако имате повече от едно детенце - близнаци или тризнаци, ще се радваме да участвате.

Всички снимки на дечица трябва да са с дрешки ,за да се избегнат спекулации с целта на кастинга.

Търсят се:

бебета до 1 месец (тогава са поспаливи и стават хубави снимки)

бебета между 7 и 10 месеца (когато могат да седят стабилно)

деца между 1г. 3мес. и 2г.

деца между 4 и 12 години

В e-mail до нас напишете Вашите имена като родител, имената на детенцето или дечицата, възраст и Ваши координати за връзка . С одобрените кандидати ще се свържем по телефон или по e-mail.

Избраните за рекламно лице ще получат както честта да са лице на CACAO CLUB, така и подаръци, предоставени от фирмата. А за всички останали – еднократен талон за отстъпка от CACAO CLUB на стойност 10%.

Участието в снимки на деца (малолетни и непълнолетни) става само и единствено по реда, установен от законодателството на Република България. Участието в снимки става след писмено изразено съгласие от страна на родителите, изразено в декларация, с която декларират, че физическото, психологическото и здравословното състояние на детето не му пречат да вземе участие в снимки. Не е възможно участие на деца в снимки без присъствието на придружител. Присъствието на дете на снимачната площадка не може да надхвърля четири часа. Екипът на CACAO CLUB си запазва правото да променя условията и изискванията към кандидатитe.

Участвайте

Краен срок - 25 септември

Post a Comment

По-нова По-стара