Промоция "Играй със Сачи за деца"

Участието в промоционалната кампания е обвързано със закупуването на продукт.

В промоцията участват следните продукти: Кренвирши за деца Сачи, Пилешко филе за деца Сачи и Колбас с моркови за деца Сачи”. Посочените продукти участват в промоцията в следните промоционални опаковки: Кренвирши за деца Сачи + Колбас с моркови Сачи и Промо Пакет 2: Кренвирши за деца Сачи + Пилешко филе Сачи за деца, обозначени с промоционални стикери върху пакета.

Наградите в промоцията на продукт Сачи за деца са:

Големи награди: 100 детски спални комплекта. Тегленето от томболата за големите награди ще се състои на 23.11.2011 г. в присъствието на нотариус.

Малки награди: 500 детски комплекта шапка и шал. Всеки ден от промоционалната активност в периода от 20 Септември до 20 Ноември ще се тегли електронна томбола за 8 броя малки награди.

За да участват в Промоцията, лицата по т.5.1. следва да регистират чрез:
- sms на кратък номер 1780 уникален код
или
- чрез нарочна електронна форма за регистрация на www.sachizadeca.bg

За участие в томболата за малка награда е необходима регистрация на един промоционален код. Всеки регистриран промоционален код участва в томболата за малка награда през съответния ден на регистрацията и не участва в томболите през другите дни.

За участие в томболата за голяма награда е необходима регистрация на три различни промоционални кода чрез изпращане на sms от един и същ телефонен номер или чрез електронна регистрация, посочваща едни и същи данни.

Промоционален код е поместен на скреч карта поместена във всеки отделен промоционален пакет, посочен в раздел 3 от Официалните правила.

Участвайте

Краен срок - 4 декември

Post a Comment

По-нова По-стара