Избери си подарък

За да участва в Играта, Участникът трябва да следва правилата на Играта:

* Като регистриран потребител във Facebook участникът трябва да стане фен на официалната Facebook страницата на Биттел ЕООД.
* Участникът гласува в анкетата за продукт от списъка на Спонсора по свой избор.
* Участникът може да поясни избора си в не повече от 5 изречения в коментар под правилата на играта.

По свое собствено усмотрение Спонсорът ще избере пет победителя. Тези победители ще получат като подарък продукта, за който са гласували в анкетата. Изборът на победител от Спонсора е окончателен. Освен когато е забранено от закона, с участието си в Играта и спечелването на награда, Участникът се съгласява да бъдат ползвани неговото име, снимка и „харесвания”, биографична информация, заявката за участие с предложението и изказвания, свързани с победителя (ако са верни) за рекламни и промоционални цели, включително, но не само, включване в бюлетина на Спонсора, негови реклами и уебсайта му без допълнителна компенсация.

Наградите, които ще бъдат предоставени по време на Играта с помощта на Спонсора ще бъдат петте продукта, които съберат най-много гласове в анкетата. Наградите ще бъдат разпределени между петте победителя в едноседмичен срок след приключване на Играта. Спонсорът няма да възстановява наградата в случай на изгубване или кражба. Участникът е самостоятелно отговорен за всички приложими към наградата такси, ако има такива. Наградата има стандартна гаранция. Наградата ще бъде предоставена в рамките на период от 4 до 6 седмици.

Участвайте

Краен срок - 15 септември

Post a Comment

По-нова По-стара