Гласувай! Кое е най-важното позитивно условие за успех в България.

Какво трябва да притежаваш, за да успееш в начинанието или каузата си? Неустоим чар, на който не могат да отказват, добри приятели, талант в комбинация с начален капитал или нещо друго? Какво е най-важното позитивно условие за успех не къде да е, а у нас, където мащабите са малки, а пазарът - ограничен?

Посочи ни едно условие, едно качество, най-силното, което печели пред другите, по пътя към успеха, независимо в коя сфера си се устремил нагоре и напред - политика, изкуство, медийни успехи, бизнес начинание, социални дейности и пр., за да ги подредим заедно в класация по важност.

След като гласуваш в анкетата ни, изпрати на editorial@viewsofia.com трите си имена, местоживеене, години и телефон за връзка, защото ще участваш в уникалната игра на ViewSofia и Lancome за 20 спирали с новата революционна формула на марката за кукленски мигли - Hypnôse Doll Eyes.

Гласувай, пиши ни и си гарантираш място в жребия, с който ще раздадем 20 наистина добри и наистина специални подаръка - хитът на сезона по 20 Hypnôse Doll Eyes на Lancome.

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара