Винтидж-сватба

Акция „Ретро – младоженци” : Търсят се доброволци – младоженци!

На 17 септември в деня на светите сестри Вяра, Надежда и Любов и майка им София, в рамките на Ретро София Фест, ще се извърши специално бракосъчетание. То ще се осъществи в храм „Свети Николай Чудотворец”, една от емблемите на столицата, и ще бъде подготвено по всички светски и модни правила, диктували сватбения ритуал сред столичния хайлайф преди сто години.

Булката и младоженецът ще са облечени в изискани официални облекла, създадени специално за случая от известни модни дизайнери. Особено внимание ще се обърне на детайлите – аксесоари, грим, прически, с които нагледно ще се представи модната стилистика, която не на шега е вълнувала сърцата на дамите и е изпразвала джобовете на кавалерите преди сто години.

Всичко за пищната винтидж-венчавка вече е готово. Търсят се младоженците!

Ако сте любовна двойка и ви е хрумвало, че бихте могли да минете под венчило, или пък планирате сватба, но парите едва ли ще ви стигнат за интересен и запомнящ се тоалет, ако идеята за венчавка в стил винтидж ви допада и нямате нищо против да станете герои в телевизионното предаване на чаровната Радост от „Модерно” по BTV,

тази Акция „Ретро – младоженци” е за Вас!

За да заявите участие като доброволци е нужно само:

- да се регистрирате на сайта на фестивала: http://www.retrosofiafest.com/wedding.html,
- да оставите актуални телефони за връзка;
- да изпратите актуална снимка на двамата парньори на wedding@retrosofiafest.com

A ние ще се свържем Вас, за да уточним подробностите.

Винтидж-сватбата се подготвя с любезното съдействие на Радост Димитрова и телевизионното предаване „Модерно” по BTV и ще бъде излъчена непросредствено след закриването на Ретро София Фест.

Не му мислете! Посрещнете предложението като сляпа Неделя и се регистрирайте!

Първите ще са с предимство!

Участвайте

Краен срок - 17 септември

Post a Comment

По-нова По-стара