Конкурс "Вие мечтаете, ние декорираме"

stArtDeco организира конкурс "Вие мечтаете, ние декорираме" за най-впечатляваща и неповторима снимка на ИНТЕРИОР (снимката може да не е ваша, но да не нарушава авторските права). Конкурсът стартира на 1 Септември 2011 и ще протече в три етапа. Всички получени снимки на участниците от две категории ще бъдат публикувани на страницата на stArtDeco и ще бъдат обект на публично гласуване чрез бутона „Харесва ми“. Първите трима участници от всяка категория събрали най-много гласове, ще получат стъклено пано с печат на изображение от каталога stArtDeco по избор в различен размер.

Изпратете най-впечатляваща и неповторима снимка на ИНТЕРИОР - кухня или всекидневна в .jpg формат и не по-голяма от 3 МБ на e-mail: design@headlight-bg.com. Снимките ще бъдат разпределени в две категории (албуми): кухня и всекидневна. Всяка снимка трябва да е обозначена с име и кратко описание на интериора. Може да изпращате до 2 снимки – по една от всяка категория. Моля, обозначете в темата на писмото името на конкурса.

На 23 септември ще бъдат публикувани всички снимки на участниците разпределени в двата албума – Албум 1 (интериор - кухня) и Албум 2 (интериор - всекидневна), за да могат всички участници да получат равен старт. В този етап от конкурса ще започне гласуването с ‘Харесва ми’ за всеки участник. На 8 октомври страницата ще бъде временно заключена за преброяване на гласовете. Първите 10 участници (или общо 20 от двете категории) събрали най-много гласове, ще продължат в следващия етап на конкурса.

На 8 октомври ще бъдат публикувани снимките на 20 –те участници (по 10 от двете категории), събрали най-много гласове по време на втори етап, които ще са обект на последващо гласуване с „Харесва ми“. Окончателното гласуване за избиране на финалисти от трите категории ще бъде прекратено на 22 октомври в 22:00 часа, когато страницата ще бъде заключена окончателно и преброяването на гласовете за определяне на финалистите от нашия конкурс "Вие мечтаете, ние декорираме" ще стартира.

Организаторът ще оповести списъка с имената на победителите и на раздадените в рамките на Конкурса награди на Facebook страницата на stArtDeco - www.facebook.com/stArtDeco, в срок до 24 октомври 2011 г. В този срок Организаторът ще изпрати лични съобщения на печелившите участници, съдържащи подробни инструкции за получаване на наградите и телефон за връзка. Печелившите ще могат да приемат наградата си лично от офиса на Организатора.

Допуска се наградата да бъде получена от лице, различно от печелившия участник стига последното да удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия. Не се допуска замяната на наградата с друга предметна награда или изплащане на паричния й еквивалент.

Организаторът не носи отговорност в случаите, в които победителите са предоставили неправилна информация. В случай, че Организаторът не успее да установи контакт с печеливш участник в срок от 5 дни, считано от обявяването на печелившите на страницата на stArtDeco, то наградата остава при Организатора.

Участвайте

Краен срок - 22 септември

Post a Comment

По-нова По-стара